Grote systemen

Indien u als bedrijf een zonnepanelen systeem overweegt, dan kunnen wij u begeleiden in het traject van advisering tot controle en onderhoud van de installatie. Wij hebben veel ervaring in het plaatsen van grote systemen de afgelopen jaren en wel tot ruim 5000 panelen op 1 dak. Via onze offertes en onze website proberen wij u zo goed mogelijk voor te lichten en als er nog vragen ontstaan, dan staan wij voor u klaar deze toe te lichten.

Alle zonnepanelen systemen zijn maatwerk en daardoor is een advies op maat ook altijd wenselijk. Wij kunnen in het oriëntatie traject de situatie inschalen en snel bepalen wat de voordeligste oplossing is met een zo hoog mogelijk rendement. Wij maken een analyse waarin  de verwachtingen en behoeften van het bedrijf uitgezet worden tegen de beschikbare middelen. Het bedrijf is  verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen die een minimale levensduur van 25 jaar hebben. De omvormers en montagesystemen hebben verschillende garantietermijnen, afhankelijk van het merk en type. We werken op dit gebied met verschillende partners samen, al naar gelang de vereisten.

Het team van SolarBox zorgt voor de nauwkeurige planning, het bouwtoezicht en de oplevering van de installatie. Daarbij profiteert u van de ervaring van onze leveranciers, waarmee wij in vele projecten hoogwaardige installaties verzorgd hebben. Tevens kunt u erop vertrouwen dat onze deskundige medewerkers een VCA diploma bezitten en persoonlijk toezicht houden op een vlekkeloze installatie van het systeem. Daarnaast zijn wij als installatiebedrijf VCA+ gecertificeerd. Uw werknemers kunnen ook enthousiast gemaakt worden als er gebruikt gemaakt gaat worden van een Duurzame Display, waarop iedereen kan zien wat er actueel gebeurt met het systeem op het dak. Daarnaast is er de mogelijkheid om een Collectief voor hun op te zetten. Voor meer informatie of een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen.

Voordelen zonnepanelen zakelijk aanschaffen;

■ Fiscaal voordeel

■ SDE subsidie (hier meer info)

■ Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

■ Eigen baas over energie

■ Gunstig energlielabel voor uw bedrijfspand

■ Nooit meer afhankelijk van stijgende energieprijzen

■ Een belegging in een eigen installatie

■ U spaart het milieu

■ U gaat bewust om met energie

■ Duurzaam en innovatief product

■ Zonnepanelen zijn veilig en zonder onderhoud

■ Eenvoudige installatie

■ Draagt bij aan positief imago