Grote systemen

Voor overheden verzorgen wij ook zonnepanelen systemen en hebben er al een heel aantal gerealiseerd. Ook dan kunnen wij u begeleiden in het traject van advisering tot controle en onderhoud van de installatie. Alle zonnepanelen systemen zijn maatwerk en daardoor is een advies op maat ook altijd wenselijk. Wij kunnen in het oriëntatie traject de situatie inschalen en snel bepalen wat de voordeligste oplossing is met een zo hoog mogelijk rendement. Wij maken een analyse waarin  de verwachtingen en behoeften uitgezet worden tegen de beschikbare middelen.

Het pand is verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen die een levensduur van 25 jaar hebben. De omvormers en montagesystemen hebben verschillende garantietermijnen, afhankelijk van het merk en type. We werken op dit gebied met meerdere partners samen, al naar gelang de vereisten. Het team van SolarBox zorgt voor de nauwkeurige planning, het bouwtoezicht en de oplevering van de installatie. Daarbij profiteert u van de ervaring van onze leveranciers, waarmee wij in vele projecten hoogwaardige installaties verzorgd hebben.

Tevens kunt u erop vertrouwen dat onze deskundige medewerkers een VCA diploma bezitten en persoonlijk toezicht houden op een vlekkeloze installatie van het systeem. Daarnaast is onze vaste installatiepartner Solar-Projects® VCA+ gecertificeerd. De werknemers en bezoekers kunnen ook enthousiast gemaakt worden als er gebruikt gemaakt gaat worden van een Duurzame Display, waarop iedereen kan zien wat er actueel gebeurt met het systeem op het dak. Voor meer informatie of een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen.