Collectief: Westlands Braderie

Aangezien SolarBox Westlandse roots heeft en de meeste medewerkers in het Westland wonen, is SolarBox deze zomer te vinden op de meeste Westlandse braderiën. Wij hebben daar een mooie actie aan gekoppeld: Het Westlands Braderie Collectief. Afgelopen jaren heeft SolarBox al bij ruim 1200 deelnemers zonnepaneelsystemen geplaatst via de voorgaande collectieven in de regio. Wat houdt een collectief in? Door samen tegelijk te bestellen kunnen mensen op de inkoop en montage van de zonnepanelen een flink voordeel behalen. Samen met de nu nog lopende BTW regeling kan dit oplopen tot een voordeel van ca. 30%.

Om ook u dit voordeel te kunnen geven, kunt u meedoen met het ”Westlands Braderie collectief”. Voor deelname kunt zich nu al (geheel vrijblijvend) inschrijven. De actie loopt door tot eind september. U kunt voor informatie terecht bij ons op de braderie in ’s-Gravenzande, De Lier en Naaldwijk of op een van de inloopavonden op de zaak. Wij maken daarna zsm een afspraak om uw dak bij u thuis in te meten en samen met u te bekijken welke materialen het best bij uw wensen passen.

Button aanmelden collectief

Wij werken met 3 pakketlijnen, welke allemaal meedoen aan het collectief.:
• Basis, de voordelige keus.
• Bewust, 30 jaar productgarantie.
• Best, de hoogste opbrengst per m2.

Waarom zou u nu meedoen?

• Door het collectief kunnen wij groter inkopen en ons voordeel naar u doorschuiven. Van korting wordt iedereen blij, dus breng ook uw buren/ kennissen op de hoogte van dit collectief.
• Hiernaast kunt u gebruik maken van nu nog lopende BTW regeling voor particulieren. De BTW over het gehele systeembedrag en arbeid (21%) krijgt u terug. Als extra service tijdens het collectief, regelen wij dit kosteloos voor u (normaal €99 excl. BTW).
• Het laten aanpassen van uw elektriciteitsmeter gaat zeer eenvoudig en op dit moment wordt deze aanpassing nog volledig kosteloos gedaan door uw netbeheerder. Ook dit nemen wij dit voor u uit handen, indien gewenst.
• Bij de grote collectieven heeft u geen keus uit de geplaatste materialen. Bij ons wel! Wij hebben verschillende productlijnen in het  collectief. Dus voor iedereen het juiste pakket, dat aansluit bij de behoefte!
• Samen met de “SolarBox Performance en Installatie garantie” bent u verzekerd van een jarenlang veilig rendement

Deelname aan het collectief resulteert in een aanzienlijk voordeel dat oploopt tot ca. 30%.

Wij adviseren u, als deelnemers aan het collectief gedurende het gehele traject en staan u bij met raad en daad. Daarnaast komen wij bij u thuis langs om het dak in te meten en maken een vrijblijvende maatwerkofferte voor u met daarin alle berekeningen en de te verwachten besparingen voor uw eigen woning. Wij houden zo’n 2x per week bij ons in Den Hoorn een inloopavond, waar u de verschillende materialen kunt bekijken en een mini-cursus zonne-energie krijgt. Uiteraard geven wij antwoord op al uw vragen. Onze keuze-begeleiders overleggen met u welke datum schikt. Download hier de voorbeeld offerte.