Btw collectief

Btw terugvragen collectief

De BTW teruggave wordt verzorgd door ”De Centrale BTW Teruggave”(De CBT). U krijgt een persoonlijke beveiligde omgeving waarin de BTW teruggave opgestart kan worden. Nadat De CBT de gegevens heeft ontvangen en gecontroleerd wordt de BTW teruggave opgestart.

Hoe gaat het in zijn werk?

De CBT meldt u aan als ondernemer voor de BTW, verzorgt de aangiften en alle correspondentie en verzoekt de Belastingdienst om toepassing van de kleine ondernemersregeling na het jaar van aanschaf. Na toekenning van de kleine ondernemersregeling hoeft u in latere jaren geen aangiften meer te doen (als er geen uitzondering van toepassing is).

 

Van iedere stap bij de teruggave wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden en als er vragen zijn kunt u met De CBT contact opnemen.

 

AVG

De CBT voldoet aan alle AVG vereisten zodat uw gegevens veilig zijn. Wanneer u gebruik maakt van de btw teruggave service, dan geeft u ons toestemming om uw naam, mail, telefoonnummer en factu(ren)ur aan De CBT door te geven om de btw teruggave op te starten.

Formulier - terugvorderen BTW

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Hiervoor kunt u het factuur pdf bestand gebruiken dat wij u per mail hebben verzonden (bijvoorbeeld: 142.21.Xxx.pdf). Heeft u meerdere of deelfacturen, dan kunt deze allemaal uploaden.
    Na aanvraag zullen uw persoonlijke gegevens uit onze database verwijderd worden.*
    Na aanvraag zullen uw persoonlijke gegevens uit onze database verwijderd worden.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.