fbpx
 

Geld besparen en verduurzamen?
Het kan en wij laten u het graag zien

Buurtcollectief

Voor een bewuster Nederland

De installateur voor zonnepanelen met hoog rendement voor uw woning!

De overheid maakt het u wel erg aantrekkelijk om op dit moment te investeren in zonnestroom. Naast het terug kunnen vragen van de BTW kunt u ook nog gebruik maken van de salderingsregeling. Zo kunt u naast verduurzamen ook behoorlijk wat rendement halen uit uw investering. Gemiddeld besparen onze klanten wel €800,- per jaar op hun energierekening.

De belangrijkste voordelen van zonnepanelen op een rij:

 

Uw eigen elektriciteit opwekken: Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op, waardoor u jaar in jaar uit een hoop geld kunt besparen op de energierekening.

 

BTW terug vragen: Eigenaren van zonnepanelen hebben in Nederland de mogelijkheid om btw-ondernemerschap aan te vragen en de btw over de aanschafprijs terug te vragen van de belastingdienst.

 

Salderingsregeling:  Als uw zonnepanelen meer elektriciteit opwekken dan u op dat moment verbruikt, wordt deze elektriciteit gevoed op het elektriciteitsnet. Dankzij de salderingsregeling fungeert dit net momenteel als een grote batterij. De stroom die u aan het net levert wordt op mindering gebracht op uw energierekening.

Waarom huishoudens kiezen voor SolarBox?

 

U wilt natuurlijk een zo hoog mogelijk nettorendement behalen met uw investeringen. Bij SolarBox begrijpen wij dat. De door ons, met zorg, samengestelde en geplaatste systemen kenmerken zich door het behalen van een zeer hoog rendement. Dit komt, doordat de door ons geselecteerde zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit zijn. Hierdoor degraderen zij het minste en gaan langste mee. Onze systemen leveren jaar in jaar uit de allerhoogste besparingen met de minste zorgen en ongemakken. Zo haalt u het meeste rendement uit uw investering. Daarnaast heeft SolarBox al 18 jaar ervaring en we zijn volledig erkend en gecertificeerd als zonnepanelen installateur.

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

In 3 eenvoudige stappen meedoen!

 

Met zonnepanelen bespaart u elk jaar flink op uw energierekening. Vanaf de eerste dag bespaart u al! Meedoen met het SolarBox Buurtcollectief is geheel vrijblijvend en kan in 3 eenvoudige stappen:

1 Persoonlijke begeleiding

Onze befaamde info-avonden kunnen helaas niet doorgaan. Gelukkig kunnen we u nog wel persoonlijk adviseren en begeleiden in de wereld van zonne-energie. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Schrijf u nu in voor de collectieve inkoop!