Een collectief starten

Steeds vaker ontstaan er intiatieven van mensen om zoveel mogelijk burgers, lokale verenigingen en ondernemers te betrekken in duurzaamheid voor de wijk. Een groep vrijwilligers steekt tijd en moeite in het onder de aandacht brengen van duurzame energie en wil dit ook uitvoeren! Dit vereist een hoop enthousiasme en daadkracht. Wij werken hier graag aan mee om het zonnepanelen project goed te starten en te eindigen voor iedereen. Een collectief starten is vrij eenvoudig! Het kan op verschillende manieren:

Een Sociaal Collectief kan via sportvereniging, hobbyclub, straat/ buurtvereniging of VVE opgezet worden. Via een contactpersoon kunnen wij helpen om de leden warm te maken en deelnemers te verzamelen om een minimaal aantal van 150 zonnepanelen te vergaren om korting te kunnen bedingen. Indien gewenst kunnen wij een informatie avond organiseren waarin wij uitleg kunnen geven en vragen kunnen beantwoorden. Meldt u aan en wij helpen verder.

Bij een Extern Collectief zal een persoon andere mensen enthousiast maken om zonnepanelen aan te schaffen om zo aan een gezamenlijk aantal van minimaal 150 zonnepanelen te komen. Gewoon samen met familie en bekenden, het maakt niet uit hoe het aantal bereikt wordt. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en het maakt niet uit, zolang er maar minimaal 150 zonnepanelen in het collectief komen, zodat wij korting kunnen bedingen bij onze leveranciers. Daarna kan de starter van het collectief zich bij ons aanmelden met de lijst en kunnen wij alle deelnemers benaderen om een inzicht te krijgen in de grootte van de order. Indien gewenst kunnen wij een informatie avond organiseren. Daarna handelen wij alles individueel af. Een andere mogelijkheid is, om SolarBox Ambassadeur te worden. Wij leiden de oprichter van het collectief op zodat diegene alle belangrijke ins and outs weet en krijgt dan een draaiboek om alles uit te werken.

Bij een Business 2 Business collectief kunnen wij bij uw bedrijf een informatie bijeenkomst organiseren zodat het personeel warm gemaakt kan worden voor de aanschaf van zonnepanelen. Dit kan mooi aansluiten op dat uw bedrijf ze al net heeft laten plaatsen. Neem contact op voor meer informatie.