VVE’s

Bijna ieder gebouwencomplex wat bewoond wordt, heeft tegenwoordig een Vereniging Van Eigenaren. Zij betalen meestal gezamenlijk de ondehoudskosten voor het pand d.m.v. een maandelijkse inleg om grote kosten te kunnen spreiden. Vaak zijn er ook gezamenlijk energiekosten die gemaakt worden, door bijvoorbeeld portiek-, gallerijverlichting of liften. Door het aanschaffen van zonnepanelen kunnen deze kosten verlaagd of zelfs op 0 gezet worden in de toekomst.

Download onderstaande VvE Quick Scan, om zo een inschatting van de kansen te maken.
VvE Quick Scan

Nadat u de VvE Quick Scan gedaan heeft en alle VvE leden positief zijn over de zonnepanelen, dan horen wij graag van u en kunnen we de mogelijkheden gaan bekijken.
Meldt u bij ons, of laat uw VVE manager zich bij ons melden en wij kunnen u of hem opleiden tot een SolarBox Ambassadeur. Wij brengen u op de hoogte van alle ins and outs van zonnepanelen, zodat er nieuwe deelnemers geworven kunnen worden voor een collectief. Of u zoekt alleen een aantal deelnemers en wij verzorgen een eventuele informatie avond, zodat iedereen zijn vragen kwijt kan. Neem hier contact met ons op.

Meer info over zonnepanelen vindt u hier.