fbpx
 

Op een duurzame en groene manier
stroom opwekken en daarmee een hoop
geld besparen? Wij laten zien hoe.
Dat wil ik graag zien! Op een duurzame en
groene manier stroom
opwekken en daarmee
een hoop besparen?
Wij laten zien hoe.
Dat wil ik
graag zien!

MKB

Zonnepanelen met hoog rendement
voor uw onderneming!

De overheid maakt het u, als ondernemer, op dit moment wel erg makkelijk om te investeren in zonnestroom. Naast de Energie-investeringsaftrek (EIA) zijn er ook de KIA en SDE+ regelingen. Zo kunt u, als ondernemer, naast verduurzamen ook behoorlijk wat rendement halen uit uw investering. Wij begeleiden u bij het aanvragen van de regelingen en leveren het hele systeem turn-key voor u op.

De belangrijkste voordelen
van zonnepanelen op een rij:

Uw eigen elektriciteit opwekken

Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op, waardoor u jaar in jaar uit een hoop geld kunt besparen op de energierekening.

Gunstige regelingen

Als ondernemer kunt u gebruikmaken van verschillende regelingen, waardoor het investeren in zonnepanelen wel erg aantrekkelijk wordt.

Verduurzaming

Verduurzaming wordt opgelegd door de overheid. Zo moeten ook bedrijfsgebouwen een beter energielabel verkrijgen en het plaatsen van zonnepanelen draagt daar enorm aan bij.

Welke regelingen zijn er?

EIA

EIA

Investeert u als bedrijf in duurzame energie? Dan mag u eenmalig maximaal 45% van de investering aftrekken van de fiscale winst (dit komt bovenop de standaard aftrek). Het budget voor 2021 is € 149 miljoen.

KIA

KIA

De Kleinschaligheids-investeringsaftrek regeling stelt dat u tot maximaal 28% van de investering in zonnepanelen extra mag aftrekken van de (over)winst. De hoogte van de aftrek wordt bepaald door eventuele andere investeringen in bedrijfsmiddelen in hetzelfde fiscale jaar.

SDE++

SDE++

De subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie is bedoeld voor bezitters van een zonnestroomsysteem dat is aangesloten op een grootverbruikersaansluiting (minimaal 3 x 80A) en dat groter is dan 15 kW (ongeveer 40 zonnepanelen). Er is een budget van €5 miljard beschikbaar.

Overige regelingen

Overige regelingen

Via de gemeente of provincie zijn er soms ook alternatieve regelingen mogelijk. SolarBox helpt u graag om de mogelijkheden uit te zoeken en u te begeleiden bij het aanvragen hiervan.

Waarom ondernemers kiezen voor SolarBox?

Als ondernemer wilt u een zo hoog mogelijk nettorendement behalen met uw investeringen. Bij SolarBox begrijpen wij dat. De door ons, met zorg, samengestelde en geplaatste systemen kenmerken zich door het behalen van een zeer hoog rendement. Dit komt, doordat de door ons geselecteerde zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit zijn. Hierdoor degraderen zij het minste en gaan langste mee. Onze systemen leveren jaar in jaar uit de allerhoogste besparingen met de minste zorgen en ongemakken. Zo haalt u het meeste rendement uit uw investering. Daarnaast heeft SolarBox al 18 jaar ervaring en we zijn volledig erkend en gecertificeerd als zonnepanelen installateur.

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Informatief gesprek

Kom langs voor een informatief gesprek en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert ter plekke langs om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Wij nemen u al het werk uit handen en dragen zorg voor alle punten die nodig zijn voor een volwaardig zonnestroom systeem. Denk daarbij ook aan; veiligheidsvoorzieningen, logistiek, keuringen etc.

Wat vinden anderen
van SolarBox®?