fbpx
 

Geld besparen en verduurzamen?
Het kan en wij laten u het graag zien

DIVA makelaars collectief

Samen verduurzamen we uw nieuwe woning

In samenwerking met DIVA makelaars organiseert SolarBox een groepsaankoop zonnepanelen.

 

Wat houdt dit in? Door samen tegelijk te bestellen kunnen mensen op de inkoop en montage van de zonnepanelen een flink voordeel behalen. Samen met de huidige BTW regeling kan dit oplopen tot een voordeel van ca. 30%.

Beginnen met besparen?
Schrijf u nu in voor de collectieve inkoop!

 

Inschrijven

Waarom zonnepanelen op je nieuwe huis?

Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op en hiermee bespaart u een hoop geld. Gemiddeld besparen onze klanten €800,- per jaar op hun elektriciteitsrekening. Met zulke besparingen verdient u uw systeem gemiddeld al in 7 jaar terug.

 

BTW op aankoop terugvorderen.

Eigenaren van zonnepanelen hebben in Nederland de mogelijkheid om btw-ondernemerschap aan te vragen en de btw over de aanschafprijs terug te vragen van de belastingdienst. Dat scheelt toch weer 21% op de aanschaf prijs!

Lees hier meer over dit onderwerp.

 

Financieren

Groene lening van de gemeente

Veel gemeentes verstekken zogeheten duuzaamheidsleningen tegen een zeer laag rente tarief. Vaak moet u dan 2 energiebesparende maatregelen nemen. Het aanschaffen van zonnepanelen valt daar onder en het voordeel is dat de besparingen hoger zijn dan de rente en aflossing die u dient te betalen bij een duurzaamheidslening. Zo verdient de investering zich zelf ruimschoots terug!