fbpx
 

Hoe meer u weet over zonnepanelen,
hoe meer u kunt besparen...
Vertel me meer! Hoe meer u weet
over zonnepanelen,
hoe meer u
kunt besparen...
Vertel
me meer!

Collectief:

Delft op Zondag

Wat houdt deze groepsaankoop in? Door samen tegelijk te bestellen kunnen mensen op de inkoop en montage van de zonnepanelen een flink voordeel behalen. Samen met de huidige BTW regeling kan dit oplopen tot een voordeel van ca. 30%. Om ook u, als lezer van deze krant, dit voordeel te kunnen geven, kunt u via deze weg meedoen met het ”Delft op Zondag collectief”.
Inschrijven kan t/m 30 april 2021.

We werken met het “wie het eerst komt, die het eerst maalt” principe.

Beginnen met besparen?
Schrijf u nu in voor de collectieve inkoop!

 

Inschrijven

Schrijf u snel in

LET OP: Ivm corona hebben we een aangepaste manier van werken. Onze fameuze informatieavonden kunnen voorlopig helaas niet plaatsvinden. Hiervoor hebben wij een informatieve film gemaakt waarin veel gelijke informatie getoond wordt. Verder kunnen we natuurlijk telefonisch of met video-call uw vragen beantwoorden.

Dus schrijf snel in (dit is geheel vrijblijvend). Na inschrijving kunt u één van onze informatie-avonden bijwonen. Daarna ontvangt u een concept-offerte, waarna we een afspraak maken om uw situatie in te meten en samen met u te bekijken welke materialen het best bij uw wensen passen. Wij werken met 3 pakketlijnen:

• Basis, de voordelige keus.
• Bewust, 30 jaar productgarantie met de laagste prijs per kWh (vanaf €0.07)!
• Best, de hoogste opbrengst per m2.

Al deze pakketten doen mee aan het collectief.

Waarom zou u nu meedoen?

Bij de grote collectieven heeft u geen keus uit de geplaatste materialen. Bij ons wel. Wij hebben verschillende productlijnen met voor iedereen het juiste pakket.
• Hoe groter het aantal deelnemers, hoe groter de gezamenlijke korting. Dus u kunt ook uw buren/ kennissen op de hoogte brengen van dit collectief.
• Hiernaast kunt u gebruik maken van de BTW regeling voor particulieren, deze zorgt ervoor dat u alle BTW over het gehele systeembedrag en arbeid terugkrijgt. Als extra service tijdens het collectief, regelen wij dit kosteloos voor u (normaal €99 excl. BTW).
• Het laten aanpassen van uw elektriciteitsmeter gaat zeer eenvoudig en op dit moment wordt deze aanpassing nog volledig kosteloos gedaan door uw netbeheerder. Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen.
• Wij hebben het Zonnekeur Installateur certificaat en SEI erkenning  behaald. Hierdoor wordt het kwaliteitsniveau bewaakt en bent u zeker van een uitmuntend zonnepanelen systeem, bestaande uit betrouwbare producten.  Tevens lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI), de branche organisatie voor elektrotechnische installaties.

Samen met de “SolarBox Performance en Installatie garantie” bent u verzekerd van een jarenlang veilig rendement. U krijgt wat wij beloven.

Klik hier om de voorbeeldofferte voor het “Delft op Zondag-collectief” aan te vragen, zodat u kunt zien wat u kunt verwachten.

Wij adviseren u gedurende het gehele traject en staan u bij met raad en daad, komen bij u thuis langs om in te meten en maken een vrijblijvende maatwerkofferte voor u met daarin alle berekeningen en de te verwachten besparingen. Uiteraard leggen wij de verschillen uit tussen de pakketten die wij voeren. Aanpassingen en wijzigingen op de offerte zijn geen probleem.

Let op, in het totaalvoordeel zit een 3% betalingskorting verwerkt bij vooruitbetaling. Indien u geen gebruik wilt maken van de betalingskorting, vervalt er 3% korting uit uw collectiefkorting.

 

Heeft u vragen bel of mail ons dan gerust even

U bent van harte welkom in onze demoruimte in Den Hoorn, waar wij uitleg geven over de verschillende bouwwijzen van zonnepanelen en u op uw gemak de verschillende materialen kunt bekijken. Erg leuk om te zien en bovenal leerzaam! Aangezien veel mensen overdag druk zijn, houden wij meerdere avonden in de week een inloop-avond, vanaf 19:15 t/m 21:00. Onze keuzebegeleiders zullen vooraf met u in overleg kijken welke dag het beste uit komt.