fbpx
 

Kom jij het team van
SolarBox® versterken?
Ja, zeker! Kom jij het
team van SolarBox®
versterken?
Ja, zeker!

SolarBox B.V.

Duurzame werkgever

SolarBox groeit snel. Dat komt omdat wij uit oprechte en intrinsieke motivatie de wereld willen verduurzamen. Daarvoor zetten wij innovatie, technologie en compromisloze kwaliteitseisen in. We zoeken dan ook mensen, die dit belang ook voorop zetten. 

 

Omdat wij veel van onze mensen vragen, vinden we het even belangrijk om goed voor onze collega’s te zorgen. Een goede en informele sfeer, leuke collega’s, veel vrijheid, een goed salaris en ene platte organisatie is maar het begin. Wij streven ernaar dat iedere bijdrage erkenning krijgt, ideeën kunnen groeien en talenten zich ontwikkelen. Wat goed is voor de medewerker, is goed voor de zaak!

 

Net zoals wij duurzaam met onze planeet willen omgaan, gaan we duurzaam om met collega’s. Hiervoor ontwikkelen wij doorlopend initiatieven om ons te verbeteren en te onderscheiden van de markt. Hierbij enkele voorbeelden:

Persoonlijke ontwikkeling:

Bij SolarBox doen wij veel aan opleidingen. Iedereen kan vorkheftruck rijden, krijgt de cursussen die benodigd zijn voor zijn/haar functie (denk aan veilig werken, elektrotechniek, etc). Omdat onze markt snel beweegt, doen wij maandelijkse kennisdelingssessies. Daarbij pakt een collega een onderwerp beet, wat hij of zij het delen of bespreken waard vindt.  Dit kunnen bedrijfsinterne ontwikkelingen, technologische innovaties of procesverbeteringen zijn.

 

Daarnaast ontwikkelen wij bedrijfsbreed. Daarbij is aandacht voor klantcontact, advisering, interne communicatie enzovoort. Dat scheelt een hoop stress en zorgt dat iedereen dezelfde taal spreekt. Daarnaast is er individueel opleidingsbudget en (externe) coaching beschikbaar. Het maakt ons niet uit of je magazijn assistent of manager wil worden – samen kijken we waar jouw ambitie en talent ligt, maken we een lange termijn plan en helpen we jou dit te bereiken.

 

Lichamelijk welzijn:

Wekelijks lunchen wij op dinsdag met elkaar. Dit is goed voor de gezelligheid, onderlinge contact en we zorgen voor een lekkere versnapering. Daarnaast staat er altijd vers fruit klaar om te zorgen voor de nodige vitamines.

 

Het is belangrijk dat jij gezond en fit bent – en blijft. Wij gaan verder dan aanbieden van een onaantrekkelijk fitnessabonnementje. Je mag wekelijks onder werktijd samen met een privétrainer werken aan jouw lichamelijke welzijn. Daarbij wordt een persoonlijk plan gemaakt met behulp van de trainer, voedseldeskundige en een fysiotherapeut. Het belangrijkste hierin is dat het mag – niet moet!

 

Uiteraard, helpen we collega’s ook om aantrekkelijk maatregelen te nemen voor het verduurzamen van hun woonsituatie.