Hoe meer u weet over zonnepanelen hoe meer u kunt besparen!

Oh ja? Vertel me meer

Kwaliteit Zonnepanelen

van Solarbox

Natuurlijk, als u zonnepanelen koopt wilt u daar u zo lang mogelijk profijt van hebben. Dat u op duurzame wijze de vruchten kan plukken; nu en in de toekomst. En aangezien de zonnepanelen-markt drukbezet en beweeglijk is, hebben wij van SolarBox dit artikel voor u geschreven. Het geeft antwoord op de vraag: wat zijn specifieke dingen waar u op kunt letten, zodat u kwaliteitszonnepanelen kunt herkennen?

Wat zijn nou echte kwaliteitszonnepanelen?

Natuurlijk, als u zonnepanelen koopt wilt u daar u zo lang mogelijk profijt van hebben. Dat u op duurzame wijze de vruchten kan plukken; nu en in de toekomst. En aangezien de zonnepanelen-markt drukbezet en beweeglijk is, hebben wij van SolarBox dit artikel voor u geschreven. Het geeft antwoord op de vraag: wat zijn specifieke dingen waar u op kunt letten, zodat u kwaliteitszonnepanelen kunt herkennen?

Zoekt u de beste kwaliteit zonnepanelen?

Dan is het belangrijk om goed onderzoek te doen. Hierbij is het vooraf bepalen van uw wensen en verwachtingen noodzakelijk. Als u het meeste wilt besparen en de minste problemen wilt, dan kunt u het beste de 2 volgende zaken als uitgangspunt nemen:

 1. het beste zonnepaneel maakt per vierkante meter de meeste stroom;
 2. het beste paneel gaat het langste mee.

Bij SolarBox testen we jaarlijks of wij nog wel de beste producten in de markt aanbieden. Komt er wat beters op de markt? Dan nemen wij dat op in onze portefeuille. Bij SolarBox hebben wij altijd de beste producten die wereldwijd beschikbaar zijn. En daar is geen woord van gelogen.

Zo herkent u de beste kwaliteit zonnepanelen

Zonnepanelen van topkwaliteit zijn panelen die niet alleen op korte termijn maar ook op de lange termijn goed functioneren. Het keurmerk of certificaat van de zonnepanelen zegt niks over de totale levensduur van het product. Dus wanneer u zonnepanelen gaat kopen is een certificaat niet het belangrijkst. Maar kijk verder. Want naar ons idee is het allerbelangrijkst dat u ook kiest voor een betrouwbare installateur die over goede kennis beschikt. Want met de aanschaf van zonnepanelen ga je ook een langdurige relatie aan met de installateur voor service en garantie. De aanschaf van uw nieuwe zonnepanelen is een duurzame keuze en daar past een duurzaam merk bij. Met een stabiele achtergrond, goed opgeleide mensen en producten met een lange garantie.

De gouden driehoek

Bij SolarBox leggen we de focus op een belangrijke driehoek: duurzaamheid, kwaliteit en continuiteit. Waarom is dit de gouden driehoek? In de praktijk blijkt dat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voorbeeld: door het gebruik van hoogwaardigere ingredienten gaat de kwaliteit van een zonnepaneel omhoog, gaat deze langer mee en maakt meer stroom. Hierdoor is de continuiteit van uw stroomproductie het beste gewaarborgd.

We gebruiken dus uitsluitend merken zonnepanelen van extreem hoge kwaliteit en met een levensduur van minimaal 30 jaar. Om goed duurzaam rendement te behalen, adviseren onze gecertificeerde medewerkers u met alle liefde over de juiste zonnepanelen. Zo kunt u zelf de juiste keuze maken.

Samen kijken jullie welke zonnepanelen het beste bij u passen. Daar hoort natuurlijk ook een technische blik bij: over onder meer de mate van degradatie en vermogenstolerantie (elk zonnepaneel verliest na verloop van tijd een beetje vermogen). Ook kijkt SolarBox goed naar de warmtecoëfficiënt. Dit geeft aan hoeveel het vermogen procentueel afneemt per graad boven 25 graden Celsius. Bij SolarBox krijgt u altijd zonnepanelen met een lange levensduur, betrouwbare garanties en de beste temperatuurcoëfficiënt.

Wat maakt de beste prijs kwaliteit verhouding zonnepanelen?

De markt van de zonnepanelen is jachtig en altijd in beweging. Daardoor is het aanbod bijna onoverzichtelijk groot. Wij adviseren u graag, zodat u zelf de juiste richting kunt bepalen. Het start bijna altijd bij de vraag: ‘Hoeveel en hoe lang wilt u besparen?’ Hoogstwaarschijnlijk is uw antwoord: ‘Zoveel mogelijk en zo lang mogelijk.’ En terecht!

Dus wilt u zonnepanelen aanschaffen? Leg dan verschillende systemen naast elkaar om de beste afweging te kunnen maken. Daar helpen wij u altijd bij. Zonnepanelen verschillen vaak in prijs, vermogen en efficiëntie. Bovendien kunnen ook het uiterlijk en garantievoorwaarden een grote rol spelen in de keuze voor het juiste zonnepaneel.

Een veelvoorkomende fout is om de keuze volledig af te laten hangen van de aanschafprijs. Waarom? Nou, dat is eenvoudig. Goedkope panelen verouderen bijvoorbeeld vanaf dag 1 sneller en leveren dag-in dag-uit minder stroom op dan hoogwaardige panelen. Het lijkt dus interessant aan de voorkant, maar aan de achterkant bent u nadeliger uit wanneer u voor de laagste aanschafprijs gaat. Want het echte rendement zit in de langetermijn.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond