Zonnepanelen Alblasserdam

Meld je aan voor de informatieavond

Alblasserdam

Zonnepanelen in Alblasserdam

Van particulieren tot bedrijven, allemaal kunnen we een steentje bijdragen aan een groene toekomst. Het kopen van zonnepanelen kan hierbij helpen: duurzame energie en een onuitputbare bron. Met zonnepanelen kun jij als particulier of bedrijf flink besparen op de energierekening, maar er zijn nog veel meer voordelen. Lees hier welke voordelen er nog meer zijn en welke diensten SolarBox Alblasserdam daarnaast ook te bieden heeft.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • Young-Solar-Westland
 • SPR-MAX3-400-WHT
 • maxeon-zonnecel
 • verschillen-SunPower-vs-gewone

Specialist zonnepanelen in en rond Alblasserdam

Met de zonnepanelen van SolarBox wekt u uw eigen energie op. Zo spaart u niet alleen het klimaat maar bespaart u ook op uw energierekening. De aanschaf van zonnepanelen verdient zich namelijk vlot terug waardoor u al snel kan genieten van uw aankoop. Ook is een mooi voordeel van zonnepanelen dat u sinds 1 januari 2023 geen BTW meer hoeft te betalen voor het kopen van zonnepanelen. Een ander pluspunt is dat zonnepanelen uw huis of bedrijfspand een gunstiger energielabel opleveren. Dit zorgt automatisch ook voor een stijging van uw woningwaarde.

Voordat u echter zonnepanelen kan kopen voor uw woning of bedrijfspand in Alblasserdam, zal u verschillende keuzes moeten maken als welk merk zonnepanelen u wilt hebben of hoeveel panelen. Bij SolarBox begrijpen we dat u met deze vragen zit. Daarom geven we u graag uitgebreid advies in de vorm van een offerte. Deze stellen we met zorg samen en bespreken we vervolgens met u door onder het genot van koffie of thee. Naderhand komt een installateur van ons ook nog langs bij uw huis of bedrijfspand om de situatie nog eens goed te beoordelen. Met onze vele jaren aan ervaring weet u zeker dat u met een betrouwbare partner aan de slag gaat.

Alblasserdam verduurzamen met zonnepanelen

Een warmtepomp kopen, je huis beter isoleren of zonnepanelen aanschaffen: allemaal kunnen ze bijdragen aan een groener huis. Als u de keuze maakt om uw zonnepanelen te kopen bij SolarBox in Alblasserdam, dan weet u ook zeker dat u een installatiebedrijf kiest met veel ervaring. Verder bieden wij op al onze zonnepanelen 30 jaar garantie en een BTW teruggave van 21% op de installatie-en aanschafkosten. Ook kan u lang genieten van uw aankoop, want onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.

Goed om te weten

Ontvang een offerte op maat Gepersonaliseerd advies geven aan onze klanten vinden wij van groot belang. Op basis van onze kennis en ervaring geven wij graag een uitgebreide offerte. We geven in deze offerte aan welke zonnepanelen bij uw situatie passen, hoeveel geschikt zijn en we geven een overzicht van de totale kosten. Naderhand komt tevens een installateur van ons langs bij uw huis of bedrijfspand in Alblasserdam om eventueel ons advies aan te scherpen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?