Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Meld je aan voor de informatieavond

Alphen aan den Rijn

Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn installeren

Bent u op zoek naar het plaatsen van hoogwaardige zonnepanelen door professionele installateurs? Dan helpen wij u graag bij SolarBox in Alphen aan den Rijn. Met vakkundige monteurs in dienst zorgen wij voor een vlotte installatie van zonnepanelen bij uw woning of bedrijfspand. Met de juiste certificaten op zak, weet u zeker dat u met een betrouwbare partner in zee gaat.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • Young-Solar-Westland
 • SPR-MAX3-400-WHT
 • maxeon-zonnecel
 • verschillen-SunPower-vs-gewone

Specialist in zonnepanelen in en rond Alphen aan den Rijn

Van selectie tot plaatsing nemen wij onze klanten die zonnepanelen willen kopen in Alphen aan den Rijn mee in het proces. Wij luisteren met aandacht naar uw wensen en voorzien u graag van advies. Dit doen wij door middel van een uitgebreide offerte. Hierin geven wij gepersonaliseerd advies over welk product het beste past bij uw huis of bedrijfspand. De zonnepanelen die wij aanbieden bij SolarBox in Alphen aan den Rijn zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit en hebben een minimale levensduur van 25 jaar. En, al onze merken van zonnepanelen hebben een hoog rendement met minimaal onderhoud.

Alphen aan den Rijn verduurzamen met zonnepanelen

In Nederland zijn we bezig met de transitie van grijze naar groene energiebronnen. Dat is hard nodig om ons klimaat leefbaar te houden en de natuur niet uit te putten. Door het plaatsen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn kunnen we bijdragen aan deze energietransitie. Door uw zonnepanelen te kopen bij SolarBox in Alphen aan den Rijn, weet u zeker dat u zonnepanelen koopt met een hoog rendement en hoge besparingen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of het de investering waard is.

De kosten voor zonnepanelen hoeft u niet geheel voor eigen rekening te nemen. Om de energietransitie voor particulieren en bedrijven interessanter te maken, zijn er subsidiemogelijkheden. Als u namelijk zonnepanelen op projectmatige basis aanschaft, kan u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor duurzaamheidsfondsen. Ook zijn er subsidiemogelijkheden via de Rijksoverheid en de gemeente Alphen aan den Rijn. Naast het terugvragen van de BTW kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de salderingsregeling. In combinatie met het hoge rendement van onze zonnepanelen besparen onze klanten gemiddeld wel 800 euro per jaar op hun energierekening. Bovendien ontvangt u garantie op al onze zonnepanelen. Verdiep u dus goed in de mogelijkheden en neem vooral contact met ons op als u vragen heeft.

Goed om te weten

Bezoek onze informatieavond Alleen met de juiste kennis op zak kan u een heldere keuze maken. Om deze reden bieden wij informatiebijeenkomsten aan op al onze locaties, waar al u vragen over zonnepanelen laten installeren worden beantwoordt. Zo worden eventuele twijfels en misconcepties weggenomen en weet u precies waar u aan toe bent.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?