Zonnepanelen Bergschenhoek

Zonnepanelen Bergschenhoek

Meld je aan voor de informatieavond

Bergschenhoek

Zonnepanelen in Bergschenhoek installeren

Voor 100% onafhankelijk advies en hoge kwaliteit zonnepanelen bent u bij SolarBox® aan het juiste adres. Met ruim 18 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Zuid-Holland en weten wij zonnepanelen en omvormers vakkundig te installeren. Als erkend en gecertificeerd bedrijf zijn wij bovendien een betrouwbare partner in de zonnepanelensector voor particulieren en bedrijven.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • Young-Solar-Westland
 • SPR-MAX3-390-WHT
 • verschillen-SunPower-vs-gewone
 • maxeon-zonnecel

Specialist zonnepanelen in en rond Bergschenhoek

De duurzaamheid van zonnepanelen zit hem niet alleen in de kwaliteit van zonnepanelen, maar ook in de relatie die u aangaat met SolarBox® als zonnepanelen installateur in Bergschenhoek. Offertes maken wij dan ook met zorg op, waarbij wij zonnepanelen selecteren die het beste passen bij de klantwens. Onze merken zonnepanelen worden gekenmerkt door een levensduur van maximaal 40 jaar, hoog rendement en minimaal 30 jaar garantie op zonnepanelen. En het mooie ervan: minimaal onderhoud.

Het opwekken van groene energie is een belangrijk thema in de gemeente Lansingerland. De gemeente heeft dan ook diverse regelingen en subsidies in het leven geroepen voor verduurzaming door particulieren en bedrijven. In het bijzonder is de aanschaf van zonnepanelen op projectmatige basis interessant, vanwege de mogelijkheid om aanspraak te maken op het duurzaamheidsfonds. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van de voordelen hiervan genieten.

Verder geldt, net als voor onze locaties in de rest van Zuid-Holland, een BTW teruggave van 21% op de installatie- en aanschafkosten van zonnepanelen. Dit maakt de stap om te investeren in zonnepanelen kleiner. De gemeente Lansingerland verstrekt extra informatie over de subsidieregelingen die van kracht zijn in de gemeente.

Bergschenhoek verduurzamen met zonnepanelen

Zonnepanelen in Bergschenhoek op uw dak laten installeren is niet alleen een groene, maar ook een slimme keuze. Zonnepanelen zijn een 100% groene energiebron en dragen bij aan de verduurzaming van de wereld. En laat verduurzaming een belangrijk thema zijn op steeds meer locaties, waaronder Schiedam, Voorburg en Leidschendam.

Meer weten over de vraag hoe Bergschenhoek bijdraagt aan verduurzaming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goed om te weten

Ontvang een offerte op maat U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?