Zonnepanelen Berken en Roderijs

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs

Meld je aan voor de informatieavond

Berkel en Rodenrijs

Zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs installeren

SolarBox® is de specialist die u helpt bij het vinden van de juiste zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs. Al meer dan 18 jaar installeren wij zonnepanelen en omvormers in Zuid-Holland en geven wij particulieren en bedrijven advies over alles dat komt kijken bij de aanschaf van zonnepanelen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf en daarmee een betrouwbare partner op het gebied van zonnepanelen.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • Young-Solar-Westland
 • SPR-MAX3-390-WHT
 • verschillen-SunPower-vs-gewone
 • maxeon-zonnecel

Specialist zonnepanelen in en rond Berkel en Rodenrijs

De aanschaf van zonnepanelen betekent niet alleen dat u voor lange tijd gaat genieten van groene stroom, maar ook dat u een duurzame relatie aangaat met SolarBox®. Wij geven onze klanten daarom een uitgebreide offerte, waarin we 100% onafhankelijk advies geven en goed kijken naar de producten die het beste bij de klantwens passen. Onze zonnepanelen merken zijn met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Hoog rendement, een levensduur van ten minste 25 jaar en 30 jaar garantie op zonnepanelen is wat u van onze zonnepanelen kunt verwachten. Daarbij komt dat onze zonnepanelen installateur in Berkel en Rodenrijs uw zonnepanelen vakkundig op uw dak komt plaatsen.

Het opwekken van groene energie staat hoog op de agenda van de gemeente Lansingerland. Vanwege subsidies en regelingen is het dan ook aantrekkelijk om als bedrijf of particulier te investeren. Voor zowel bedrijven als particulieren is het in het bijzonder de moeite waard om de mogelijkheden te onderzoeken van de installatie van zonnepanelen op projectmatige basis. In dat geval kan er namelijk aanspraak gemaakt worden op het duurzaamheidsfonds.

Bovendien maakt landelijke wetgeving over de aanschaf en installatie van zonnepanelen verduurzaming van uw woning of bedrijfspand in Berkel en Rodenrijs aantrekkelijk. Op zowel de aanschaf als installatie geldt namelijk een BTW teruggave van 21%. De gemeente Lansingerland geeft meer informatie over de regelingen en subsidies die gelden in de gemeente.

Berkel en Rodenrijs verduurzamen met zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen op uw dak is een slimme en groene keuze. Het is immers een 100% groene energiebron, waardoor u een belangrijke bijdrage levert aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming het thema zijn dat bij de gemeente Lansingerland – en veel andere Nederlandse gemeenten – hoog in het vaandel staat.

Wilt u meer informatie ontvangen over de manier waarop de gemeente Lansingerland een bijdrage levert aan vergroening en verduurzaming? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij installeren zonnepanelen echter door heel Zuid-Holland, dus bekijk voor meer informatie onze locaties, zoals Pijnacker, Delft of Leiden.

Goed om te weten

Bezoek onze informatieavond Bezoek onze informatiebijeenkomst over zonnepanelen en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?