Zonnepanelen Bleiswijk

Bleiswijk

Zonnepanelen in Bleiswijk installeren

Zonnepanelen van hoge kwaliteit en met een lange levensduur zijn zonnepanelen waar u van op aan kunt. SolarBox® is specialist op het gebied van zonnepanelen en adviseert u graag in het aanbod. Wij hebben al 18 jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven in Zuid-Holland. Als gecertificeerd en erkend bedrijf zijn wij daarom een betrouwbare partner wat de aanschaf en installatie van zonnepanelen betreft.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • Young-Solar-Westland
 • SPR-MAX3-390-WHT
 • verschillen-SunPower-vs-gewone
 • maxeon-zonnecel

Specialist zonnepanelen in en rond Bleiswijk

Een offerte-aanvraag behandelen wij met zorg, waarbij wij kijken naar de wensen van de klant en uitgebreid advies geven over passende producten en mogelijkheden. Wij bieden 100% onafhankelijk advies en leggen de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid bij de selectie van zonnepanelen merken in Bleiswijk. Wij bieden uitsluitend merken aan met een minimale levensduur van 25 jaar, hoog rendement over de hele levensduur en ten minste 30 jaar garantie op zonnepanelen. En dat is niet alles: u kunt rekenen op minimaal onderhoud.

Groene energie is een centraal thema in de gemeente Lansingerland en staat er hoog in het vaandel. Door regelingen en subsidies is het aantrekkelijk om te investeren in duurzame energie door zowel bedrijven als particulieren. In het bijzonder zijn er interessante regelingen voor zonnepanelen voor projecten, omdat particulieren en bedrijven in dit geval aanspraak kunnen maken op het duurzaamheidsfonds.

Net als in andere gemeenten krijgt u in Lansingerland 21% BTW terug op de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen. De investering in zonnepanelen wordt daardoor nog aantrekkelijker voor inwoners van Bleiswijk en eigenaren van bedrijven in Bleiswijk. De gemeente Lansingerland verstrekt meer informatie over de subsidies voor investeringen in duurzame energie.

Bleiswijk verduurzamen met zonnepanelen

De wereld wordt duurzamer door het opwekken van groene energie met zonnepanelen, want zonnepanelen zijn een 100% groene energiebron. Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak is dan ook een slimme keuze. En daarbij komt dat verduurzaming op diverse locaties in Zuid-Holland, waaronder Rotterdam, Den Haag en Gouda, steeds hoger op de agenda komt te staan.

Meer weten over de manier waarop Bleiswijk bijdraagt aan duurzame energie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Goed om te weten

Produceer uw eigen energie Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volge

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?