fbpx
 

Zonnepanelen Delft

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Delft

Specialist in zonnepanelen in
en rond Delft

SolarBox is de expert op het gebied van zonnepanelen, ook in Delft en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan zowel particulieren en bedrijven. Zo hebben we al meer dan 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is tevens een volledig erkend en gecertificeerd bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd is in het installeren van zonnepanelen en omvormers. Ervaring, betrouwbaarheid en vakmanschap komt hier samen.

Waarom Delft kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij geven u graag een uitgebreide en inzichtelijke offerte. Gebaseerd op 100% onafhankelijk advies dat compleet is afgestemd op uw wensen. Onze focus bij de selectie van de zonnepanelen ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Het aanbod aan zonnepanelen kent dan ook een uitzonderlijk lange levensduur van tot wel 40 jaar. Ook leveren onze zonnepanelen jaar-in jaar-uit het hoogste rendement op, met minimaal onderhoud.

 

Duurzame energie en Delft is een goede combinatie. Er zijn meerdere regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijker maken, voor zowel particulieren als bedrijven. Voornamelijk voor zonnepanelen zijn er waardevolle regelingen waar u gebruik van kunt maken. U kunt bijvoorbeeld aanspraak maken op het duurzaamheidsfonds. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Delft. Door de diverse regelingen is het investeren in zonnepanelen in Delft en omgeving een uiterst aantrekkelijke investering. Kijk hier voor meer informatie over subsidies en regelingen.

Delft verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Delft.

 

Meer informatie over hoe gemeente Delft hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Een leuk feit…

Wij hebben in de regio Delft al meer dan 2000+ huishoudens voorzien van groen stroom. Daarnaast hebben wij de zonnepanelen mogen leveren voor o.a. het Christelijk Lyceum Delft en Stichting Librijn openbaar onderwijs.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Op korte afstand van Delft, in Den Hoorn, organiseren wij twee keer per week (maandag en woensdag om 19.30 uur) een informatieavond over zonnepanelen. Hier bespreken we de volgende onderwerpen:

– Wat zijn zonnepanelen precies en hoe werken ze?

– De drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe ze te voorkomen;

– De verschillende soorten garanties op zonnepanelen;

– Overige belangrijke informatie over de aanschaf van zonnepanelen.

En er is tijdens de informatieavond altijd ruimte voor vragen. Dus neem gerust contact met ons op, voor vragen of aanvullende informatie.

Andere klantervaringen over SolarBox