fbpx
 

Zonnepanelen Den Hoorn

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Den Hoorn

Specialist in zonnepanelen in
en rond Den Hoorn

SolarBox is zonnepanelen expert in Den Hoorn en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Ook hebben we meer dan 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een volledig erkend en gecertificeerd bedrijf die gespecialiseerd is in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Den-Hoorn kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij geven iedereen een complete offerte. Daarbij bieden wij 100% onafhankelijk advies en kijken we samen met u goed naar welk product bij uw wensen past. Onze focus bij de selectie van de zonnepanelen? Kwaliteit en duurzaamheid. Het zonnepanelen aanbod heeft een uitzonderlijk lange levensduur van tot wel 40 jaar. En ons aanbod van zonnepanelen leveren jaar in jaar uit het hoogste rendement op en ook nog eens met minimaal onderhoud.

 

Duurzame energie wordt belangrijk gevonden in Den Hoorn. Er zijn meerdere regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijk maken voor particulieren als bedrijven. Voornamelijk voor zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, bestaan er interessante regelingen. Dan kunt u aanspraak maken op het duurzaamheidsfonds. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Den Hoorn. Door de diverse regelingen is het investeren in zonnepanelen een aantrekkelijke investering. Kijk hier voor meer informatie over regelingen en subsidies.

Den Hoorn verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Den Hoorn.

 

Meer informatie over hoe gemeente Den Hoorn hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond zonnepanelen

 

In Den Hoorn organiseren wij tweemaal per week een informatieavond over zonnepanelen. Op maandag en woensdag start deze informatieavond om 19.30 uur. Vanaf een kwartier voor starttijd kunt u inlopen. Deze voorlichtingsavond is geheel vrijblijvend en hier kijken we samen naar vragen als:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– Drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;

– Diverse soorten garanties op zonnepanelen;
– Overige essentiële informatie over investeren in zonnepanelen.

 

En er is altijd ruimte voor vragen van uw kant. Graag zelfs. Dus neem gerust eens contact met ons op en wij helpen u met alle liefde verder.

Andere klantervaringen over SolarBox