Gorinchem

Zonnepanelen in Gorinchem installeren

Met zonnepanelen wekt u zelf groene energie op en maakt u Nederland een stukje duurzamer. Niet alleen het milieu maakt u daar blij mee, maar ook uw energierekening. Als expert op het gebied van zonnepanelen plaatsen, helpt SolarBox u graag om de overgang te maken van grijze naar groene energie. Met 18 jaar ervaring in de vingers en deskundig personeel in dienst, zijn wij een uitstekende keuze. Omdat betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat bij ons, bezitten wij ook de benodigde certificaten als zonnepanelen installatiebedrijf in Gorinchem.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • Young-Solar-Westland
 • SPR-MAX3-400-WHT
 • maxeon-zonnecel
 • verschillen-SunPower-vs-gewone

Zonnepanelen in Gorinchem installeren

Om Nederland een stukje duurzamer te maken, is het van belang dat zoveel mogelijk particulieren en bedrijven overgaan op het gebruik van groene energie. Naast dat zonnepanelen een duurzame energiebron zijn, dragen zij ook bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en zorgen zij voor een positief energielabel. Kortom, genoeg redenen om zonnepanelen aan te schaffen. SolarBox helpt inwoners van Gorinchem graag om die stap te maken naar verduurzaming. 

Specialist in zonnepanelen in en rond Gorinchem

Bij SolarBox vinden wij het belangrijk dat u eerlijk en gepersonaliseerd advies krijgt. Daarom maken wij graag met zorg een offerte voor uw huis of bedrijfspand. Samen kijken wij naar de geschikte zonnepanelen en het juiste aantal. Ook komen wij naderhand langs bij u om de situatie nog beter te kunnen inschatten. Zo weet u zeker dat u goed wordt geïnformeerd en het beste advies krijgt.

Gorinchem verduurzamen met zonnepanelen

In steeds meer steden wordt duurzaamheid een belangrijk thema, zo ook in Gorinchem. Door het plaatsen van zonnepanelen in Gorinchem draagt SolarBox een steentje bij aan dit proces. Om de aanschaf van zonnepanelen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor u, geldt voor al onze klanten 30 jaar garantie op alle zonnepanelen en een BTW teruggave van 21% op de installatie- en aanschafkosten ervan. Daarnaast maken subsidieregelingen in de gemeente Gorinchem de aanschaf van panelen nog een stuk aangenamer.

Goed om te weten

Produceer uw eigen energie Met het installeren van zonnepanelen op uw dak, produceert u voortaan uw eigen energie. Bij SolarBox heeft u een keuze uit veel verschillende merken zonnepanelen, waardoor er voor ieder dak wel passende zonnepanelen te vinden zijn. En, onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?