Gouda

Zonnepanelen in Gouda installeren

Bent u op zoek naar zonnepanelen van hoge kwaliteit en met een lange levensduur? SolarBox® is dé specialist wat zonnepanelen in Gouda betreft en adviseert je graag in de mogelijkheden. Al meer dan 18 jaar leveren en installeren wij zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Wij zijn als erkend, gecertificeerd bedrijf een betrouwbare partner op het gebied van zonnepanelen en weten ook omvormers en optimizers vakkundig te installeren.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • SPR-MAX3-390-WHT
 • verschillen-SunPower-vs-gewone
 • maxeon-zonnecel

Specialist in zonnepanelen in en rond Gouda

Het aanbod aan zonnepanelen is groot, maar lang niet alle zonnepanelen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Een offerte van SolarBox® bevat onafhankelijk advies en een selectie van hoogwaardige merken zonnepanelen met een minimale levensduur van 25 jaar. Onze zonnepanelen hebben wij met zorg uitgekozen en leveren over de gehele levensduur een hoog rendement op. En dat is niet alles, want ook geniet je van tenminste 30 jaar garantie op zonnepanelen en 10 jaar installatiegarantie nadat onze installateur van de zonnepanelen in Gouda deze heeft geplaatst.

Groene energie op een duurzame manier opwekken, staat hoog in het vaandel in Gouda. Zowel voor bedrijven als particulieren gelden er regelingen om Gouda te verduurzamen. Met name de zonnepanelen die aangeschaft worden voor de duur van een project, kunnen interessant zijn voor bedrijven. In dat geval komen bedrijven en particulieren namelijk in aanmerking voor het duurzaamheidsfonds.

In Gouda geldt ten slotte een BTW teruggave van 21% op de aanschaf en installatie van zonnepanelen in Gouda. Dit maakt de aanschaf van zonnepanelen nog aantrekkelijker. Lees meer over subsidies en regelingen die van kracht zijn in Gouda.

Gouda verduurzamen met zonnepanelen

Zonnepanelen dragen bij aan een duurzame wereld en leveren een belangrijke bijdrage aan het vergroenen van onze energie. Het is dan ook een belangrijk thema in veel Nederlandse gemeenten en op diverse andere locaties, zo ook in Rotterdam, Zoetermeer en Bleiswijk. Door zelf groene energie op te wekken met de zonnepanelen van SolarBox® geniet je tevens van een hoog rendement.

Wil je meer weten over de manier waarop de gemeente Gouda omgaat met de vergroening van energie? Neem dan gerust contact met ons op over particulier gebruik.

Goed om te weten

Ontvang een offerte op maat U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?