Lisse

Installateur zonnepanelen in Lisse

Een lagere energierekening door middel van een groene energiebron? Dat is mogelijk met de aanschaf van zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand in Lisse. Door zonnepanelen te kopen bij SolarBox kiest u voor een bedrijf met een professionele aanpak en vlotte installatie. Ook zijn al onze installateurs gecertificeerd en leveren we de beste service. Samen maken we Nederland een stukje groener. Benieuwd naar onze producten en diensten? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • Young-Solar-Westland
 • SPR-MAX3-400-WHT
 • maxeon-zonnecel
 • verschillen-SunPower-vs-gewone

Specialist zonnepanelen in en rond Lisse

Als u besluit om zonnepanelen te kopen bij SolarBox in Lisse, dan heeft u te maken met allemaal voordelen. Om te beginnen bieden wij een ruim aanbod aan hoge kwaliteit zonnepanelen die al jaar in jaar uit de allerhoogste besparingen leveren. Zo haalt u ook het meeste rendement uit uw investering. Ook bieden we op al onze zonnepanelen 30 jaar garantie en een BTW teruggave van 21% op de installatie- en aanschafkosten. Daarnaast maken subsidieregelingen in de gemeente Lisse de aanschaf van panelen nog een stuk aangenamer.

Merken die wij aanbieden als installateur van zonnepanelen zijn Maxeon Sunpower, Solarwatt Zonnepanelen, Solaredge, Blubase Connect en Valk Solar Systems. Alle merken hebben wij geselecteerd met aandacht waarbij er oog is voor kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken uitsluitend zonnepanelen van hoge kwaliteit zodat wij al onze klanten, particulieren en bedrijven, het beste van het beste kunnen leveren. Alle zonnepanelen hebben daarom ook een minimale levensduur van 25 jaar.

Lisse verduurzamen met zonnepanelen

Om de toekomst groener te maken is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen in Nederland gebruik gaan maken van duurzame energie. Duurzame energie is in tegenstelling tot grijze energie onuitputbaar en klimaatvriendelijk. Door zonnepanelen te laten installeren door SolarBox, maakt u een duurzame keuze.

Op dit moment is het gunstiger dan ooit om zonnepanelen te laten installeren. Dit komt doordat er bijvoorbeeld een mogelijkheid is om de BTW terug te vragen en ook kunt u gebruik maken van de salderingsregeling. Zo besparen veel van onze klanten maar liefst 800 euro per jaar op hun energierekening. Met zonnepanelen wekt u dus uw eigen energie op, waardoor u flink minder kosten heeft op jaarbasis. Dit alles is mogelijk door het hoge rendement van al onze merken van zonnepanelen die wij aanbieden.

Goed om te weten

Produceer uw eigen energie Met zonnepanelen op het dak produceert u voortaan uw eigen energie. Onze installateurs zorgen voor een vlotte plaatsing van zonnepanelen in Lisse, de installatie kost namelijk vaak maar een dag.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?