fbpx
 

Zonnepanelen Noordwijk

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Noordwijk

Specialist in zonnepanelen in
en rond Noordwijk

SolarBox is expert op het gebied van zonnepanelen in omgeving Noordwijk. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Ook hebben we al ruim 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een erkend en gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Noordwijk kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij geven iedereen een uitgebreide offerte. En daarbij biedt SolarBox 100% onafhankelijk advies en kijken we goed naar welk product bij de wensen van de klant past. Onze focus bij de selectie van de zonnepanelen ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Het aanbod aan zonnepanelen kent een uitzonderlijk lange levensduur van tot wel 40 jaar. En het mooie is: SolarBox zonnepanelen leveren jaar in jaar uit het hoogste rendement op.

 

Duurzame energie staat hoog in het vaandel in Noordwijk. Daarom zijn er allerlei regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijker maken voor particulieren en bedrijven. Voornamelijk zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, kennen mooie regelingen. Dan kan er namelijk op het duurzaamheidsfonds aanspraak gemaakt worden. Dit geldt voor bedrijven en particulieren die samen investeren.

 

Verenigingen van eigenaren (Vve’s) kunnen gratis advies krijgen op het gebied van groene energie. Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Noordwijk. Door de diverse regelingen is het investeren in zonnepanelen in Noordwijk en omgeving een aantrekkelijke investering. Kijk hier voor meer informatie over subsidies en regelingen.

Noordwijk verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Noordwijk.

 

Meer informatie over hoe gemeente Noordwijk hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Informatieavond over zonnepanelen

In Den Hoorn organiseren wij tweemaal per week een informatieavond over zonnepanelen. Op maandag en woensdag start deze informatieavond om 19.30 uur. Vanaf een kwartier voor starttijd kunt u inlopen. Deze voorlichtingsavond is helemaal vrijblijvend en hier kijken we samen naar belangrijke vragen als:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– Drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;

– Diverse soorten garanties op zonnepanelen;
– Overige belangrijke informatie over investeren in zonnepanelen.

 

En er is altijd ruimte voor vragen van uw kant. Graag zelfs. Dus neem gerust eens contact met ons op en wij helpen u met alle liefde verder.

Andere klantervaringen over SolarBox