fbpx
 

Zonnepanelen Oegstgeest

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Oegstgeest

Specialist in zonnepanelen in
en rond Oegstgeest

SolarBox is uw expert op het gebied van zonnepanelen in Oegstgeest en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan onder meer particulieren en bedrijven. Ook hebben we inmiddels al ruim 17 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. En daar zijn we best trots op. SolarBox is een erkend en gecertificeerd bedrijf met een specialisme in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Oegstgeest kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij bieden iedereen die met ons in contact komt een uitgebreide offerte. Daarin bieden wij 100% onafhankelijk advies en kijken we goed naar welk product bij uw wensen past. Onze focus bij de selectie van de zonnepanelen ligt altijd op duurzaamheid en kwaliteit. Ons zonnepanelen aanbod heeft een minimale levensduur van 25 jaar. Ook leveren onze zonnepanelen het hoogste rendement op, en ook nog eens met minimaal onderhoud.

 

Duurzame energie is een populair onderwerp in Oegstgeest. Er zijn dan ook allerlei regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijk maken voor particulieren en bedrijven. Voornamelijk voor zonnepanelen die op projectmatig worden aangeschaft bestaan er interessante regelingen. En weet u: u kunt dan aanspraak maken op het duurzaamheidsfonds. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Oegstgeest. Door de diverse regelingen is het investeren in zonnepanelen in Oegstgeest en omgeving een mooie investering. Kijk hier voor meer informatie over subsidies en regelingen.

Oegstgeest verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Oegstgeest.

 

Meer informatie over hoe gemeente Oegstgeest hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Informatieavond over zonnepanelen

In Den Hoorn, op 25 minuten rijden van Oegstgeest, organiseren wij twee maal in de week een informatieavond over zonnepanelen van SolarBox. Op maandag en woensdag start deze informatieavond om 19.30 uur. En vanaf een kwartier voor starttijd kunt u inlopen. De voorlichtingsavond is gratis en vrijblijvend. Samen kijken we naar belangrijke onderwerpen als:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– Drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe dit te voorkomen;

– Verschillende soorten garanties op zonnepanelen;
– Overige essentiële informatie over investeren in zonnepanelen.

 

Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen vanuit uw kant. Dus neem eens contact met ons op en dan zoomen we samen in op uw vraagstuk en uw situatie.

Andere klantervaringen over SolarBox