Ridderkerk

Zonnepanelen in Ridderkerk installeren

Hoge kwaliteit zonnepanelen laten installeren door een bedrijf met veel ervaring? Dan ben je bij SolarBox op het juiste adres. Met vakkundige monteurs in dienst zorgen wij voor een vlotte installatie van zonnepanelen bij uw huis of bedrijfspand. Als gecertificeerd bedrijf weet u zeker dat u in zee treedt met een betrouwbare partner in de zonnepanelensector.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…

 • Transparant advies.
 • Altijd een bezoek op locatie.
 • De beste garantiecondities.
 • Wij garanderen de opbrengst.
 • Altijd een passende oplossing.
 • Een goede service en after-sales.
 • Young-Solar-Westland
 • SPR-MAX3-400-WHT
 • maxeon-zonnecel
 • verschillen-SunPower-vs-gewone

Specialist zonnepanelen in en rond Ridderkerk

Bij SolarBox staat kwaliteit leveren hoog op de agenda. Dit komt niet alleen naar voren in de producten die wij leveren die van een hoog niveau zijn, maar ook in de relatie met onze klanten. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten voor zonnepanelen in Ridderkerk, zowel particulieren als bedrijven, goed te adviseren. Ook nemen wij onze klanten mee in het hele proces, van de selectieprocedure tot het plaatsen. Daarom nodigen we u graag uit om langs te komen op een van onze locaties.

Verder voorzien wij u ook graag van advies op maat. Dit doen wij door een uitgebreide offerte op te maken die gepersonaliseerd is naar uw situatie. Zo komt u te weten welke zonnepanelen bij u passen, hoeveel zonnepanelen geschikt zijn en wat de kosten zijn. Wij hebben bij SolarBox veel verschillende merken zonnepanelen in de aanbieding waardoor er altijd zonnepanelen te vinden zijn die bij uw situatie passen. Door bij uw huis of bedrijfspand ook een kijkje te nemen, kunnen wij ons advies nog bijstellen en verscherpen. Al onze merken van zonnepanelen hebben een levensduur van maximaal 40 jaar en hebben een hoog rendement met 30 jaar garantie. De aankoop van zonnepanelen is zo een goede investering in de toekomst.

Ridderkerk verduurzamen met zonnepanelen

Het gebruiken van steeds meer groene energie is een belangrijk thema in de gemeente Ridderkerk. Door te helpen bij de energietransitie, maken we Ridderkerk een stukje groener. Ook bij uw huis of bedrijfspand komen wij graag langs om zonnepanelen te plaatsen. In de gemeente zijn hier tevens subsidieregelingen voor mogelijk, waardoor het kopen van zonnepanelen in Ridderkerk aantrekkelijker wordt gemaakt. Daarboven geldt er bij al onze locaties van SolarBox een BTW teruggave van 21% op de installatie-en aanschafkosten van zonnepanelen.  

Goed om te weten

Gepersonaliseerd advies geven vinden wij een belangrijke zaak. Omdat elk huis en bedrijfspand anders is, is het bovendien noodzakelijk om te weten welke zonnepanelen bij u passen. Daarom maken wij graag een offerte voor u die we vervolgens samen doornemen. Naderhand komt er ook nog een expert bij u langs om de situatie te beoordelen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom. Wij regelen alles van A tot Z!

 • Bezoek onze informatieavond

  Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.
 • Ontvang een offerte op maat

  U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.
 • Produceer uw eigen energie

  Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.
Aanmelden informatie-avond

Wat vinden anderen van SolarBox®?