fbpx
 

Zonnepanelen Rijswijk

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Rijswijk

Specialist in zonnepanelen in
en rond Rijswijk

SolarBox is de expert qua zonnepanelen in Rijswijk en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan zowel bedrijven en particulieren. Ook hebben we al ruim 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een erkend en gecertificeerd zonnepanelen bedrijf met een specialiteit in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Rijswijk kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij bieden een complete offerte voor iedereen. Daarnaast bieden wij 100% onafhankelijk advies en kijken we samen met u naar welk product bij de klantwensen past. Onze focus bij de zonnepanelen selectie ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Het aanbod aan zonnepanelen kent een minimale levensduur van 25 jaar en leveren jaarlijks, met minimaal onderhoud, het hoogste rendement op.

 

Duurzame energie is belangrijk in Rijswijk en omgeving. Er zijn dan ook meerdere regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijker maken voor bedrijven en particulieren. Voornamelijk voor zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, zijn er meerdere interessante regelingen. Dan kunt u aanspraak doen op het duurzaamheidsfonds. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Rijswijk en omgeving. Door de diverse regelingen is het investeren in zonnepanelen in Rijswijk een ontzettend aantrekkelijke investering. Kijk hier voor meer informatie over zonnepanelen subsidies en regelingen.

Rijswijk verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Rijswijk.

 

Meer informatie over hoe gemeente Rijswijk hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Informatieavond over zonnepanelen

In Den Hoorn, dicht bij Rijswijk, organiseren wij twee keer per week een informatieavond over SolarBox zonnepanelen. Op maandag en woensdag start de informatieavond om 19.30 uur. En vanaf een kwartier voor starttijd kunt u inlopen. Deze voorlichtingsavond is vrijblijvend en hier kijken we samen met u naar onderwerpen als:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– Diverse soorten garanties op zonnepanelen;

– Drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;
– Overige belangrijke informatie over investeren in zonnepanelen.

 

En er is alle ruimte voor vragen van uw kant. Graag zelfs. Dus neem gerust eens contact met ons op en wij helpen u met alle liefde verder.

Andere klantervaringen over SolarBox