fbpx
 

Zonnepanelen Rotterdam

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Rotterdam

Specialist in zonnepanelen in
en rond Rotterdam

SolarBox is de expert op het gebied van zonnepanelen in Rotterdam en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan zowel particulieren en bedrijven. Ook hebben we al meer dan 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een volledig erkend en gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Rotterdam kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij geven iedereen een uitgebreide offerte. Daarnaast bieden wij 100% onafhankelijk advies en kijken we goed naar welk product bij de wensen van de klant past. De focus bij de selectie van de zonnepanelen ligt op kwaliteit en duurzaamheid. En het aanbod aan zonnepanelen heeft een minimale levensduur van 25 jaar. Onze zonnepanelen leveren jaar in jaar uit het hoogste rendement op. En het mooie is: met minimaal onderhoud.

 

Duurzame energie staat hoog in het vaandel in Rotterdam. Er zijn een aantal regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijker maken voor zowel particulieren als bedrijven. Voornamelijk voor zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, zijn interessante regelingen. Dan kan er op het duurzaamheidsfonds aanspraak gemaakt worden. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Rotterdam. Door de verschillende regelingen is het investeren in zonnepanelen in Rotterdam en omgeving een uiterst aantrekkelijke investering. Ontdek hier meer informatie over subsidies en regelingen.

Rotterdam verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Rotterdam.

 

Meer informatie over hoe gemeente Rotterdam hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Informatieavond over zonnepanelen

In Den Hoorn organiseren wij tweemaal per week (maandag en woensdag om 19.30 uur) een informatieavond over zonnepanelen. Hier bespreken we onder meer de volgende onderwerpen:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– De diverse soorten garanties op zonnepanelen;
– De drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;
– Overige belangrijke informatie over investeren in zonnepanelen.

 

En er is natuurlijk altijd ruimte voor vragen. Dus neem gerust eens contact met ons op, voor vragen of aanvullende informatie.

Andere klantervaringen over SolarBox