fbpx
 

Zonnepanelen Schiedam

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Schiedam

Specialist in zonnepanelen in
en rond Schiedam

SolarBox is expert op het gebied van zonnepanelen in Schiedam en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Ook hebben we al ruim 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een erkend en gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Schiedam kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij geven u een uitgebreide offerte. Daarbij bieden wij 100% onafhankelijk advies en kijken we goed naar welk zonnepaneel bij uw wensen past. De focus bij de selectie van uw zonnepanelen ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Ons aanbod aan zonnepanelen heeft een uitzonderlijk lange levensduur van tot wel 40 jaar en leveren ieder jaar het hoogste rendement met minimaal onderhoud.

 

Duurzame energie staat hoog in het vaandel in Schiedam. Er zijn meerdere regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijk maken voor particulieren als bedrijven. Voornamelijk zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, kennen  interessante regelingen. Er kan dan op het duurzaamheidsfonds aanspraak gemaakt worden. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Schiedam. Door de verschillende regelingen is het investeren in zonnepanelen in Schiedam en omgeving een uiterst aantrekkelijke investering. Kijk hier voor meer informatie over mogelijke subsidies en regelingen.

Schiedam verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Schiedam

 

Meer informatie over hoe gemeente Schiedam hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Informatieavond over zonnepanelen

In Den Hoorn organiseren wij twee keer in de week (maandag en woensdag om 19.30 uur) een informatieavond over SolarBox zonnepanelen. Hier bespreken we de volgende onderwerpen:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– Verschillende soorten garanties op zonnepanelen;
– Drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;
– Overige essentiële informatie over investeren in zonnepanelen.

 

En het mooie is: er is altijd ruimte voor vragen van uw kant. Dus neem gerust eens contact met ons op.

Andere klantervaringen over SolarBox