fbpx
 

Zonnepanelen Vlaardingen

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Vlaardingen

Specialist in zonnepanelen in
en rond Vlaardingen

SolarBox is zonnepanelen expert in Vlaardingen en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Ook hebben we ruim 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een volledig erkend en gecertificeerd bedrijf dat zich specialiseert in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Vlaardingen kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij bieden een uitgebreide offerte voor elke klant. Dus ook voor u. Daarbij geven wij u 100% onafhankelijk advies waarbij we goed kijken naar welk product bij uw wensen past. Onze focus bij de selectie van de zonnepanelen? Kwaliteit en duurzaamheid. Ons aanbod aan zonnepanelen kent een uitzonderlijk lange levensduur van tot wel 40 jaar en leveren jaar-in jaar-uit, met minimaal onderhoud, het hoogste rendement.

 

Duurzame energie wordt belangrijk gevonden in Vlaardingen. Er zijn dan ook een aantal regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijk maken voor particulieren en bedrijven. Met name zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, kennen interessante regelingen. Dan kunt u aanspraak maken op het duurzaamheidsfonds. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook voor hen geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Vlaardingen. Door de diverse regelingen is het investeren in zonnepanelen in Vlaardingen en omgeving een goede investering. Kijk hier voor meer informatie over subsidies en regelingen.

Vlaardingen verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Vlaardingen.

 

Meer informatie over hoe gemeente Vlaardingen hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

In Den Hoorn organiseren wij tweemaal per week (maandag en woensdag om 19.30 uur) een informatieavond over zonnepanelen. Hier bespreken we onder meer de volgende onderwerpen:

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– De diverse soorten garanties op zonnepanelen;
– De drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;
– Overige belangrijke informatie over investeren in zonnepanelen.

En er is natuurlijk altijd ruimte voor vragen. Dus neem gerust eens contact met ons op, voor vragen of aanvullende informatie.

Andere klantervaringen over SolarBox