fbpx
 

Zonnepanelen Voorburg

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Voorburg

Specialist in zonnepanelen in
en rond Voorburg

SolarBox is uw expert op het gebied van zonnepanelen in Voorburg en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Ook hebben we al meer dan 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een volledig erkend en gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Voorburg kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij bieden een uitgebreide offerte voor iedere klant. Daarnaast bieden wij 100% onafhankelijk advies en kijken we goed naar welk product bij uw wensen past. Onze focus bij de selectie van de zonnepanelen ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Ons aanbod aan zonnepanelen heeft een uitzonderlijk lange levensduur van tot wel 40 jaar en leveren, met minimaal onderhoud, jaar-in jaar-uit hoog rendement op.

 

Duurzame energie staat hoog in het vaandel in Voorburg. Er zijn een verschillende regelingen die het investeren in duurzame energie aantrekkelijk maken voor particulieren en bedrijven. Voornamelijk voor zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, zijn er meerdere interessante regelingen. Dan kunt u aanspraak maken op het duurzaamheidsfonds. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Voorburg. Door de diverse regelingen is het investeren in zonnepanelen in Voorburg en omgeving een aantrekkelijke investering. Kijk hier voor meer informatie over subsidies en regelingen.

Voorburg verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Voorburg.

 

Meer informatie over hoe gemeente Voorburg hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Informatieavond over zonnepanelen

In Den Hoorn, dicht bij Voorburg, organiseren wij twee keer per week een informatieavond over SolarBox zonnepanelen. Op maandag en woensdag start de informatieavond om 19.30 uur. En vanaf een kwartier voor starttijd kunt u inlopen. Deze voorlichtingsavond is gratis en vrijblijvend. Samen kijken we hier naar vraagstukken als:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– Diverse soorten garanties op zonnepanelen;

– Drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;
– Overige belangrijke informatie over investeren in zonnepanelen.

En er is alle ruimte voor vragen van uw kant. Dus neem eens contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Andere klantervaringen over SolarBox