fbpx
 

Zonnepanelen Voorschoten

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Voorschoten

Specialist in zonnepanelen in
en rond Voorschoten

SolarBox is de expert op het gebied van zonnepanelen in Voorschoten en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan zowel particulieren en bedrijven. Ook hebben we inmiddels al ruim 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een volledig erkend en gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom Voorschoten kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij geven iedereen een uitgebreide offerte. Daarnaast bieden wij 100% onafhankelijk advies en kijken we goed naar welk product bij uw wensen en plannen passen. Onze focus bij de selectie van de zonnepanelen ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Ons aanbod aan zonnepanelen heeft een minimale levensduur van 25 jaar. Ook leveren onze zonnepanelen jaar in jaar uit het hoogste rendement op. En dat ook nog eens met minimaal onderhoud.

 

Duurzame energie staat hoog op de prioriteitenlijst in Voorschoten. Er zijn dan ook meerdere regelingen die investeren in duurzame energie voor particulieren en bedrijven aantrekkelijk maken. Voornamelijk voor zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, zijn er bijzonder interessante regelingen. Denk bijvoorbeeld aan het duurzaamheidsfonds. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in Voorschoten. Door de verschillende regelingen is het investeren in zonnepanelen in Voorschoten en omgeving een uiterst aantrekkelijke investering. Kijk hier voor meer informatie over subsidies en regelingen.

Voorschoten verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Voorschoten.

 

Meer informatie over hoe gemeente Voorschoten hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Wekelijks organiseren wij in Den Hoorn (op maandag en woensdag om 19.30 uur) een informatieavond over SolarBox zonnepanelen. Hier bespreken we onderwerpen als:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– Drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;

– Verschillende soorten garanties op zonnepanelen;
– Overige essentiële informatie over investeren in zonnepanelen.

 

En er is altijd ruimte voor vragen van uw kant. Graag zelfs. Dus neem gerust eens contact met ons op en wij helpen u met alle liefde verder.

Andere klantervaringen over SolarBox