fbpx
 

Zonnepanelen Westland

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in het Westland

Specialist in zonnepanelen in
en rond het Westland

SolarBox is expert op het gebied van zonnepanelen in het Westland en omgeving. Wij leveren en installeren zonnepanelen aan zowel bedrijven en particulieren. Ook hebben we ruim 18 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zuid-Holland. SolarBox is een volledig erkend en gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en omvormers.

Waarom het Westland kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Wij bieden altijd een complete offerte. Daarbij geven wij u 100% onafhankelijk advies en kijken we goed naar welk product goed past bij uw wensen. Onze focus bij de selectie van de zonnepanelen ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Onze zonnepanelen hebben een uitzonderlijk lange levensduur van tot wel 40 jaar en leveren jaarlijks het hoogste rendement op, met minimaal onderhoud.

 

Duurzame energie vindt men belangrijk in het Westland. Er zijn een meerdere regelingen die investeren in duurzame energie aantrekkelijker kunnen maken voor particulieren en bedrijven. Voornamelijk voor zonnepanelen die op projectmatige basis aangeschaft worden, zijn er interessante regelingen. Dan kan er namelijk op het duurzaamheidsfonds aanspraak gemaakt worden. Dit geldt voor bedrijven en particulieren.

 

Ook geldt de regeling van 21% BTW teruggave op de aankoop van zonnepanelen in het Westland. Door de diverse regelingen is het investeren in zonnepanelen in het Westland en omgeving een uiterst aantrekkelijke investering. Kijk hier voor meer informatie over regelingen en subsidies.

Het Westland verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Westland.

 

Meer informatie over hoe gemeente Westland hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is vaak wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Meer over informatieavond Zonnepanelen

Informatieavond over zonnepanelen

In Den Hoorn organiseren wij twee keer per week (maandag en woensdag om 19.30 uur) een informatieavond over SolarBox zonnepanelen. Hier bespreken we onder meer deze onderwerpen:

 

– Wat zijn zonnepanelen precies?

– De diverse soorten garanties op zonnepanelen;
– De drie meest voorkomende defecten in zonnepanelen en hoe te voorkomen;
– Overige belangrijke informatie over investeren in zonnepanelen.

 

En er is altijd ruimte voor vragen. Dus neem eens contact met ons op, voor vragen of aanvullende informatie. Wij helpen u met alle liefde verder.

Andere klantervaringen over SolarBox