SolarWatt zonnepanelen

De betrouwbaarste zonnepanelen

Stel uzelf deze twee vragen: ’’Hoeveel wil ik besparen en hoelang wil ik besparen?’’ Zeer waarschijnlijk antwoordt u hierop: ’’Zoveel mogelijk en zo lang mogelijk’’. De zonnepanelen van SolarWatt zijn dan de bewuste keuze. In tegenstelling tot traditionele glas-folie zonnepanelen zijn de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt vele malen sterker en dat ziet u terug in de levensduur en garanties.

solarwatt-volledige-dekking

Volledige dekking

SolarWatt is volledig transparant en heeft eerlijke voorwaarden omtrent haar garantie. Op de zonnepanelen krijgt u ook echt 30 jaar product- en vermogensgarantie en hierin zijn zij uniek. Naast de volledige full-service garantie krijgt u ook 5 jaar lang gratis een ALL-RISK verzekering van AON er bij. Dit is wat de consumentenbond hierover te zeggen heeft.

 

”Bij veel zonnepanelen daalt de opbrengst na verloop van tijd significant, zeker na tien jaar. Bij SOLARWATT glas-glas zonnepanelen blijft het rendement ook na tien jaar gegarandeerd hoog. SOLARWATT biedt zelfs de beste garanties ter wereld. Lees meer…

Opbouw-glas/glas-paneel

Unieke opbouw

Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert SOLARWATT haar betrouwbaarste zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Zonnepanelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van dit type zonnepanelen in de loop der jaren sterk afneemt. De degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst vele malen hoger ligt dan bij traditionele zonnepanelen.

Vele malen sterker

Een breuk of micro-crack in de cel van het zonnepaneel is een veel voorkomend probleem bij traditionele glas/folie panelen. Ze worden veroorzaakt door bijvoorbeeld, transport, installatie of extreem weer. Deze zogeheten micro-cracks zorgen ervoor dat de stroom niet meer goed door de cel geleid kan worden en hierdoor neemt het vermogen af. Na loop van tijd kunt u dus het paneel afschrijven. Een glas/glas paneel van SOLARWATT is veel beter bestand tegen deze micro-cracks.

Ons aanbod van SolarWatt panelen

 • Solarwatt Vision GM 3.0 Style
 • TypeSolarWatt glas/glas
  Vermogen:360-370Wp
  Efficiëntie:19,4%
  Afmeting(mm):1780 x 1052 x 40
  Productgarantie:30 jaar
  Vermogensgarantie:30 jaar
  download bijlage