Valk Solar Systems

Specialist in solar montage- systemen

Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. De montagesystemen van van der Valk worden ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen fabriek gelegen in het Westland. Ze onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit.

Valk-solar-Schuindak

Schuine daken

Door samen te werken met van der Valk Solar Systems kan SolarBox op veel verschillende dak type monteren, zoals pannendaken, staaldaken, golfplaatdaken, leiendaken, schuin bitumen daken en felsnaaddaken. Voor ieder schuindak heeft van der Valk wel een veilige en duurzame oplossing.

Valk-solar-pro+-oost-west

Platte daken

De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. De plat dak montagesystemen zijn toe te passen in zuid georiënteerde opstellingen of oost-west opstellingen. Daarnaast biedt van der Valk als een van de weinige leveranciers ook schans opstellingen aan.