fbpx
 

450 zonnepanelen bij RKVV Westlandia

In een leuke Samenwerking met RKVV Westlandia in Naaldwijk hebben we 450 mooie SolarWatt glas/glas panelen mogen plaatsen.

Op 26 oktober is de aanleg van 450 SolarWatt glas/glas panelen van start gegaan. Normaal gesproken regelen wij als SolarBox de installatie, echter hebben we dit keer een leuke samenwerking gehad met vrijwilligers van RKVV Westlandia. Zo hebben de vrijwilligers onder begeleiding van SolarBox de onderconstructie, ballast en panelen eigenhandig geplaatst.
Daarnaast heeft de voetbal vereniging een leuke actie opgezet om de verduurzaming te ondersteunen. Zo kunt u voor €150,- een zonnepaneel sponseren. Inruil daarvoor krijgt u een €50,- tegoed bon om te besteden bij hun in de kantine. Voor meer informatie zie

Locatie: RKVV Westlandia, Naaldwijk
Merk paneel: SolarWatt
Aantal panelen: 450 stuks
Type paneel: SW 60M 315Wp
Merk omvormer: SolarEdge
Aantal omvormers: 4
Type omvormer: SE27,6K
Type optimizer: P650
Merk onderconstructie: Van der Valk
Type onderconstructie: Valk Pro+

Met dit systeem verwachten we dat RKVV Westlandia circa 117.000kWh op jaarbasis zal opwekken. Hiermee kunnen ze in een groot deel van hun energiebehoefte voorzien en op de lange termijn een hoop geld besparen.

foto onderconstructie zonnepanelen foto onderconstructie zonnepanelen foto onderconstructie zonnepanelen foto onderconstructie zonnepanelen foto geïnstalleerde zonnepanelen foto geïnstalleerde zonnepanelen foto geïnstalleerde zonnepanelen foto geïnstalleerde zonnepanelen foto geïnstalleerde zonnepanelen foto hijsen zonnepanelen

Ook interesse in zonnepanelen? klik hier voor meer informatie