Medewerkers

Solar-Box wordt geleid door:

WouterWouter van den Heuvel
Ik ben geboren in Maasdijk en woon nu al weer een jaar of 8 met veel plezier in Hoek van Holland. Net als Paul heb ik het HAVO op het ISW (toen IWC) in Naaldwijk doorlopen. Waarna ik in Schiedam mijn diploma algemene werktuigbouwkunde heb behaald. Na een periode van verschillende korte baantjes ben ik bij de Priva in De Lier aan het werk gegaan, in de klimaattechniek. Vanaf dat moment ben ik nooit meer uit de energietechniek gekomen. Via luchtbehandeling, ventilatie, gaskachels en bij weer andere bedrijven in elektrische vloer verwarming ben ik in 2005 uiteindelijk in de zonnepanelen beland. Onder de naam Solar-Projects BV heb ik de afgelopen 7 jaar veel particulieren, kleine en grote bedrijven voorzien van zonnepanelen. Samen met een vaste groep jongens hebben we jaarrond veel panelen door heel Nederland en België geplaatst. Op een gegeven moment bemerkte ik dat in de branche de prijs- kwaliteitsverhouding stevig onder druk is komen te staan. Alleen door zelf ook de verkoop te gaan doen, kunnen wij dit op niveau houden en bepalen wij waarvoor we staan. Kwaliteit in producten en werk! Als ik mezelf kort moet omschrijven, dan zou ik zeggen dat ik veel passie voor het product heb. Wij gaan echt veel verder dan het alleen maar verkopen van een zonnepaneel. In het voorjaar van 2012 zijn we naar de huidige locatie aan de Hooipolderweg in Den Hoorn verhuisd. Vanuit deze heel centraal gelegen locatie kunnen we nu veel effectiever werken en hebben wij de ruimte om te groeien. U bent welkom in onze showroom.

Paul3Paul van der Ven
Ik ben al zo goed als mijn hele leven woonachtig in Naaldwijk, Gemeente Westland en heb daar ook het HAVO diploma behaald. Daarna de Detailhandelsschool doorlopen en op 20 jarige leeftijd als ZZP’er aan de slag gegaan in de bouw- en kassensector onder de naam PV Installatiewerken. In 2002 plaatste ik mijn eerste zonnepaneel in regio Den Haag, waarna er vele volgden in binnen- en buitenland voor verschillende bedrijven. Ik ben op een gegeven moment aangehaakt bij Solar-Projects en heb samen met Wouter in 2012 de verkooptak onder de naam SolarBox opgezet om naast alleen de installatie van zonnepanelen, ook de verkoop van zonnepaneelsystemen te gaan oppakken. Mijn “veld-ervaring” komt hierbij goed van pas. Verder ben ik niet van de gladde praatjes, maar geef ik gewoon degelijk advies gebaseerd op mijn opgebouwde kennis in de loop der jaren. Het is niet mijn bedoeling om zo maar zonnepanelen te verkopen, maar een klant te voorzien van een zo groot mogelijke en zo lang mogelijke besparing op zijn energierekening met de beste producten.

marlon op maat

Marlon Voorn
Ik woon in Den Haag en help op vrijwillige basis één dagje in de week bij SolarBox. Hier verricht ik allerlei voorkomende werkzaamheden, waaronder ervoor zorgen dat de materialen op de juiste plaats liggen en het organiseren dat de verschillende soorten afval gescheiden worden ingezameld. Wij sorteren plastic, hout, metalen en de overige afvalsoorten, zodat deze apart kunnen worden gerecycled. Oók weer goed voor ons milieu! Doordeweeks tuinier ik veel en help ik ook als part-time vrijwilliger bij  Stichting Gered Gereedschap. Hier help ik met het verzamelen, schoonmaken en repareren van gereedschap wat daarna naar ontwikkelingslanden gestuurd wordt. In mijn vrije tijd doe ik veel aan hardlopen. Rond 1989 begon dit met 5 minuutjes rond een grasveldje en van lieverlee begonnen de afstanden steeds langer te worden. Iemand vertelde mij dat het misschien leuker (en beter) was om me bij een vereniging aan te melden. Zodoende zit ik vanaf 2000 Bij Sparta Den Haag. Snel trok ik de “stoute schoenen” aan en meldde mij bij de snelle groep, waar ik meteen mocht meetrainen! Nu loop ik allerlei wedstrijden en ook ultra-trails van wel 75km! Ook bouw, repareer en rijd ik op fixed-gear fietsen. Afijn, dit is een beetje waar ik mij mee bezig houd.

JudithJudith van der Lugt
Ik woon in Delft en werk sinds 2013 bij SolarBox. Hiervoor heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven maar altijd in de (financieel) administratieve sector. Ik heb de HAVO afgerond in Den Haag. Daarna heb ik HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Ik kwam er al snel achter dat dit werk niet aan mij is besteed. Na een aantal banen kwam ik terecht bij een klein bedrijf in de bouwsector waar ik de directeur ondersteunde met allerlei werkzaamheden zoals projectadministratie, en de financiële administratie maar ook facilitaire zaken. Ik ontdekte dat dit is wat mij het meeste voldoening geeft. Met een kleine groep mensen verantwoordelijk zijn voor het succes van het bedrijf. Samen staan voor hetzelfde doel. Ieder zijn stukje. Je onmisbaar voelen. Toen Wouter mij benaderde om bij SolarBox dit zelfde soort werk te doen, hoefde ik dus niet na te denken! Ik doe wat ik het leukste vind. Wouter en Paul wilden zich meer bezig houden met andere zaken dan de (financiële) administratie. Door de groei was het nodig om dit professioneel aan te pakken. Ik krijg hierin alle ruimte. Verder probeer ik de jongens zoveel mogelijk te helpen met van alles en nog wat. In de tijd dat ik hier werkzaam ben, heb ik al veel gedaan. Ook druk bezig met de veiligheid binnen het bedrijf en tijdens de werkzaamheden. Hiervoor heb ik Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers Leidinggevende (VCA Vol) afgerond en het BHV certificaat behaald. Nu ben ik bezig met verschillende cursussen, om zo nog meer te kunnen betekenen voor SolarBox.