Zonnekeur, SEI, ISO9001, VCA*

De mensen bij SolarBox hebben meer dan 12 jaar ervaring met zonnepanelen. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom- installaties is dan ook de kernactiviteit van het bedrijf.

Aantoonbare kennis en ervaring
De duurzame energiemarkt wordt snel volwassen. Een serieus keurmerk voor installateurs van zonnepanelen past daarbij. Met het “Zonnekeur” kunnen installateurs aantonen dat ze de benodigde kennis en ervaring in huis hebben. Alleen SEI erkende installateurs komen in aanmerking voor het Zonnekeur.Combi-zonnekeur-vca-sei-iso

SolarBox is “SEI erkend zonnestroom installateur”. De SEI erkenning geeft u de zekerheid dat onze directie voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van zonnestroom. Ook toont de SEI erkenning aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. Onze organisatie wordt jaarlijks gecontroleerd op bepaalde onderdelen.

SolarBox is 1 van de 33 Zonnekeur installateurs in Nederland. Zonnekeur is ontwikkeld door de branchevereniging Holland Solar en wordt ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) waarborgt de kwaliteit ervan.

Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring, hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en hebben de praktijk toets met goed gevolg doorstaan. Kiezen voor het Zonnekeur is daarom kiezen voor zekerheid, voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruik van zonne-energie.

Daarnaast hebben wij in 2015 de ISO-9001 certificering met succes doorlopen. Al onze bedrijfsprocessen staan op schrift en worden continu verbeterd. Uiteraard wordt dit dan weer getoetst.

Uiteraard zijn wij ook VCA* gecertificeerd, wat inhoudt dat wij volgens de gestelde veiligheidsnormen installeren.

Zonnekeur certificaat Solar-Box