Op een duurzame en groene manier stroom opwekken en daarmee een hoop geld besparen? Wij laten zien hoe.

Dat wil ik graag zien!

Over SolarBox®

Duurzaamheid door kwaliteit en milieu-vriendelijkheid.

Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner, die uitblinkt door een optimale service en door gespecialiseerde kennis. Vertrouwen en tevredenheid bij onze klanten streven wij in het bijzonder na. De prijzen die wij hanteren voor complete pakketten zijn zo vastgesteld dat iedereen voor een zeer scherpe prijs een top-set kan aanschaffen.

Unieke aanpak

Wij zijn anders dan andere bedrijven in de zonnepanelen branche. We geven geregeld informatie avonden waarbij u alles komt te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken die past bij uw situatie. De ervaring leert dat klanten beter geholpen zijn met een goede onafhankelijke begeleiding en advisering dan met een simpele offerte.

Meer over SolarBox®

Certificering

De mensen bij SolarBox hebben al meer dan 18 jaar ervaring met zonnepanelen. Voor het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom-installaties hebben wij dan ook de benodigde certificaten in huis. SolarBox® is onder andere ‘’InstallQ gecertificeerd’’ en is aangesloten bij ‘’Techniek Nederland’’.  Beide certificaten geven u als klant de zekerheid dat onze directie voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van zonnestroom. Ook tonen ze aan dat wij adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. In 2021 heeft dit geresulteerd in gemeten netto systeem rendementen die gemiddeld 8% hoger* liggen dan de marktgemiddelden in de regio (*bron – SolarCare). Naast het hogere rendement, staan wij garant voor de opbrengsten die wij voor u prognosticeren. Puur door onze bewezen expertise (InstallQ ed.) kunt u elk jaar 8% meer rendement uit uw SolarBox® systeem halen dan elders. Gegarandeerd!

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf hoor je in Nederland je steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo zijn we bij SolarBox erg betrokken bij de samenleving en denken graag aan de toekomst. Zo zijn we bij SolarBox erg bezig met verduurzaming denk aan: afval scheiden, werken met duurzame producten en mee doen met de circulaire economie. Daarnaast denken we ook aan de mensen om ons heen. We dragen geregeld bij aan verschillende goede doelen zoals het Ronald McDonald kinderfonds, Kindertuinen Delft, de solarboot van Young Solar Westland en sporten voor het Sophia kinderziekenhuis.  Ook zijn we sponsor van meerdere sportverenigingen, zoals Hockeyvereniging Westland, Atletiek vereniging Gouda, Korfbal vereniging Excelsior, Jeu de boules vereniging Midi, CWO Vlaardingen,  RKVV Westlandia.

Young-Solar-Westland