fbpx

Op een duurzame en groene manier
stroom opwekken en daarmee een hoop
geld besparen? Wij laten zien hoe.
Dat wil ik graag zien! Op een duurzame en
groene manier stroom
opwekken en daarmee
een hoop besparen?
Wij laten zien hoe.
Dat wil ik
graag zien!

Valk Solar Systems

Specialist in solar montage-
systemen

Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. De montagesystemen van van der Valk worden ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen fabriek gelegen in het Westland. Ze onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit.

Schuine daken

Door samen te werken met van der Valk Solar Systems kan SolarBox op veel verschillende dak type monteren, zoals pannendaken, staaldaken, golfplaatdaken, leiendaken, schuin bitumen daken en felsnaaddaken. Voor ieder schuindak heeft van der Valk wel een veilige en duurzame oplossing.

Voor pannendaken maakt SolarBox gebruik van een geschroefd systeem voor een “nagelvaste” verbinding aan de dakconstructie. Dit systeem is vele malen sterker dan het traditionele schuifhaken systeem.

Platte daken

De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. De plat dak montagesystemen zijn toe te passen in zuid georiënteerde opstellingen of oost-west opstellingen. Daarnaast biedt van der Valk als een van de weinige leveranciers ook schansopstellingen aan.