fbpx

Op een duurzame en groene manier
stroom opwekken en daarmee een hoop
geld besparen? Wij laten zien hoe.
Dat wil ik graag zien! Op een duurzame en
groene manier stroom
opwekken en daarmee
een hoop besparen?
Wij laten zien hoe.
Dat wil ik
graag zien!

SolarEdge

zo veel meer

Stel uzelf deze twee vragen: ’’Hoeveel wil ik besparen en hoelang wil ik besparen?’’ Zeer waarschijnlijk antwoordt u hierop: ’’Zoveel mogelijk en zo lang mogelijk’’. Met de omvormer van SolarEdge haalt u tot wel 7% meer energie uit uw zonnepanelen dankzij hun gepatenteerde poweroptimizers. Naast meer energie geniet u ook van langere garanties. Zo krijgt u op de omvormer wel 12 jaar full-service garantie en op de optimizers 25 jaar.

SolarEdge Residential power optimizer

SolarEdge Poweroptimizers

In een PV-systeem heeft elk zonnepaneel een eigen maximum power point (Vermogenspunt). Verschillen tussen panelen onderling veroorzaakt vermogensverliezen. Denk aan: schaduw, vervuiling, bladval en vogelpoep. Als u dan kiest voor een traditionele string-omvormer dan vermindert het zwakste zonnepaneel de prestatie van alle panelen. Met SolarEdge produceert elk paneel maximale energie dankzij de poweroptimizers en worden vermogensverliezen voorkomen.

Residential Monitoring platform

Geavanceerde monitoring

Het geavanceerde monitoringsplatform van SolarEdge is gratis. Volg de prestaties van uw systeem op ieder moment, zodat u altijd en overal up-to-date bent. Dankzij onmiddellijke foutdetectie en alarmmeldingen op paneel-, string- en systeemniveau weet u zeker dat u optimaal geniet van uw rendement en dat er nooit onnodige verliezen worden geleden.

Specificaties

SE1000M - SE2000M

SE2200 - SE6000

SE 4K - SE10K

SE12,5K - SE27,6K