SOLARWATT

30 jaar volledige dekking

Stel uzelf deze twee vragen: ’’Hoeveel wil ik besparen en hoelang wil ik besparen?’’ Zeer waarschijnlijk antwoordt u hierop: ’’Zoveel mogelijk en zo lang mogelijk’’. De zonnepanelen van SolarWatt zijn dan de bewuste keuze. In tegenstelling tot traditionele glas-folie zonnepanelen zijn de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt vele malen sterker en dat ziet u terug in de levensduur en garanties.

Volledige dekking

SolarWatt is volledig transparant en heeft eerlijke voorwaarden omtrent haar garantie. Op de zonnepanelen krijgt u ook echt 30 jaar product- en vermogensgarantie en hierin zijn zij uniek. Naast de volledige full-service garantie krijgt u ook 5 jaar lang gratis een ALL-RISK verzekering van AON er bij.

 

Unieke opbouw

Wat de zonnepanelen van SolarWatt zo bijzonder maakt is de opbouw. De zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare achterzijde van glas. Hierdoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst veel hoger ligt dan met traditionele zonnepanelen. Ook zijn de dubbel-glas zonnepanelen beter bestand tegen weersinvloeden als wind en hagel.