Sunpower

55% meer zonne-energie

Stel uzelf deze twee vragen: ’’Hoeveel wil ik besparen en hoelang wil ik besparen?’’ Zeer waarschijnlijk antwoordt u hierop: ’’Zoveel mogelijk en zo lang mogelijk’’. SunPower zonnepanelen zijn dan de beste keuze. Dankzij de Maxeon technologie produceert een zonnepaneel van SunPower gedurende de eerste 25 jaar 55% meer energie. Dit betekent dat u met minder panelen meer energie kunt opwekken en dat 25 jaar lang!

Innovatieve celtechnologie

Wat het SunPower zonnepaneel zo krachtig maakt is de Maxeon technologie. Deze zeer innovatieve technologie zorgt ervoor dat de SunPower zonnecel 50% efficiënter is dan een standaard zonnecel. Dit betekent concreet dat een SunPower zonnecel veel beter is in het omzetten van zonlicht in energie dan een gewone zonnecel. Wat dit voor u betekent is dat u in principe minder panelen nodig heeft om eenzelfde hoeveelheid zonne-energie te produceren.

Zeer hoge betrouwbaarheid

Daarnaast zorgt het koperen fundament van de zonnecel voor een verhoogde betrouwbaarheid. Deze verhoogde betrouwbaarheid komt erop neer dat de zonnecel minder kwetsbaar is voor bijvoorbeeld extreem weer en dus minder snel stuk gaat. Uit allerlei test is gebleken dat slechts 1 op de 20.000 SunPower zonnepanelen gebreken vertoont. U kunt dus lang genieten van uw zonnepanelen.