fbpx

Op een duurzame en groene manier
stroom opwekken en daarmee een hoop
geld besparen? Wij laten zien hoe.
Dat wil ik graag zien! Op een duurzame en
groene manier stroom
opwekken en daarmee
een hoop besparen?
Wij laten zien hoe.
Dat wil ik
graag zien!

Sunpower

55% meer zonne-energie

Stel uzelf deze twee vragen: ’’Hoeveel wil ik besparen en hoelang wil ik besparen?’’ Zeer waarschijnlijk antwoordt u hierop: ’’Zoveel mogelijk en zo lang mogelijk’’. SunPower zonnepanelen zijn dan de beste keuze. Dankzij de Maxeon technologie produceren deze zonnepanelen gedurende de eerste 25 jaar 55% meer energie. Dit betekent dat u met minder panelen meer energie kunt opwekken en dat 25 jaar lang gegarandeerd!

Innovatieve cel technologie

Wat het SunPower zonnepaneel zo krachtig maakt is de Maxeon technologie. Deze zeer innovatieve technologie zorgt ervoor dat de zonnecel 55% efficiënter is dan een standaard zonnecel. Dit betekent concreet dat de zonnepanelen met de Maxeon technologie veel beter zijn in het omzetten van zonlicht in energie dan een gewoon zonnepaneel. Mede hierdoor kunt u meer energie opwekken op het zelfde stukje dak.

 

Toonaangevende duurzaamheid

Dankzij de gepatenteerde metalen dragers kunnen SunPower Maxeon-cellen buigen waar andere breken. Dat maakt dat ze zijn opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden. En SunPower Maxeon-panelen hebben hun waarde bewezen, met een verwachte gebruiksduur van 40 jaar. En een retourpercentage van minder dan 0,005% op meer dan 15 miljoen verzonden en onderzochte panelen

Zeer hoge betrouwbaarheid

Investeer met vertrouwen, in de wetenschap dat SunPower Maxeon-panelen hun kwaliteit hebben bewezen. Bij veldtesten gedurende 8 jaar en met 800.000 panelen op 264 locaties vertoonden de Maxeon-panelen de allerlaagste degradatie in de branche,1 namelijk 0,25%. Daarnaast waren ze bijna 4x betrouwbaarder dan conventionele panelen.

 

Betrouwbaarheidsgarantie

Elk paneel wordt ondersteund door de Volledige Betrouwbaarheidsgarantie. Dit houdt in dat elk paneel 25 jaar garantie heeft op vermogen, product en service voor residentiële en commerciële panelen. Daarmee is het de meest uitgebreide garantie in de branche*

Specificaties

SunPower MAX3-WHT

SunPower MAX3-WHT 112cells

SunPower MAX3-BLK

SunPower MAX3-BLK 112cells

SunPower P3 BLK