header-inspectiepagine

Periodieke inspectie

Houd uw zonnepanelen in optimale staat!

Als eigenaar van zonnepanelen wilt u uw zonne-energie systeem in optimale staat houden. U heeft een grote investering gedaan en wil natuurlijk dat deze investering zo goed en veilig mogelijk rendeert. Net als bij andere technische producten, zoals een auto of CV-installatie, is periodieke controle van uw zonnepanelen daarom mogelijk. Voor de periodieke controle van zonnepanelen hebben wij specifieke testinstrumenten in huis waarmee wij een gedetailleerde inspectie kunnen uitvoeren.

Keuze uit twee inspecties

Wij bieden twee verschillende inspecties, waaronder een basis-inspectie of een uitgebreide inspectie volgens SCIOS Scope 12, met bijbehorend rapport.

 

  • De basis inspectie bestaat uit een visuele controle van het gehele systeem en verschillende metingen.
  •  SCIOS Scope-12: is een op de NEN1010 geënt officieel keuringsrapport en bestaat uit een controle van het gehele systeem met Voc en R-iso metingen. U krijgt het rapport via email.

 

Beide inspecties voldoen voor de instandhouding van de SolarBox® Installatiegarantie.

Jaarinspectie

Indien u door ons de jaarinspectie wilt laten uitvoeren, kunt u de gegevens hieronder invullen. Deze inspectie is geldig en noodzakelijk om aanspraak te kunnen blijven maken op de SolarBox Installatie Garantie. De voorwaarden hiervan vindt u in uw offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Kies uw inspectiepakket

Uw gegevens

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.