SolarBox zonnepanelen

Wat is een SolarBox?

Een SolarBox is een totaalpakket met daarin alle onderdelen die nodig zijn voor het opwekken van uw eigen elektriciteit. Zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, bekabeling en duidelijke documentatie. Alle componenten in een SolarBox zijn op elkaar en uw wensen afgestemd.

Het SolarBox pakket kan door een goede doe-het-zelver geïnstalleerd worden, mocht u het toch liever aan de vakman overlaten, dan kan dat natuurlijk ook. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen doen wij het dan voor u.

SolarBox pakketten: Basis, Bewust en Best.

Het Basis-pakket bestaat uit Glas-Folie zonnepanelen van SOLARWATT met 12 jaar productgarantie. Standaard geleverd met de All-Risk dekking van AON, is de complete set 5 jaar verzekerd tegen schade van buitenaf en de daardoor ontstane opbrengstverliezen. De omvormer die we gebruiken, is van SolarEdge. Maximale opbrengsten met de beste datalogging en systeembewaking in de markt.

Het Bewust-pakket Het Bewust systeem heeft een zonnepaneel van de volgende generatie aan boord: SOLARWATT Glas-Glas, een Duits kwaliteitsproduct, het sterkste paneel in de markt. Hier wordt een productgarantie afgeven van 30 jaar! Gekoppeld aan een SolarEdge omvormer, is succes verzekerd!

Het Best-pakket bevat zonnepanelen van het Amerikaanse merk Sunpower. Hèt hoogste rendement (tot 22%) per m2 dakoppervlak verkrijgbaar in de markt en met een zeer lage veroudering van de zonnecellen. Dus een zeer hoge opbrengst, ook na langere tijd. Hieraan koppelen wij SolarEdge een omvormer om het maximale aan kWh uit de panelen te trekken! Dus: Compromisloos de hoogste opbrengst.

Kortom, met een set van SolarBox gaat u voor kwaliteit!

Het kan voorkomen dat een paneel of omvormer in meerdere keuzegroepen terug komt. Dit komt doordat er in onze ogen dan geen beter alternatief voorhanden is.
Onderling wisselen van producten in een pakket is geen probleem! Heeft u voorkeur? Laat het ons weten en wij passen de offerte naar uw wensen aan.

Bij het maken van uw keuze voorzien wij u graag vrijblijvend van deskundig advies. Kom gerust langs in onze showroom in Den Hoorn, daar staan al de producten uit de verschillende SolarBox pakketten opgesteld en kunt u zelf ervaren hoe deze samen gesteld kunnen worden aan uw behoeftes en wensen.

Het SolarBox pakket heeft een terugverdientijd vanaf 5 jaar, op basis van een doe-het-zelf pakket. Dit is onder ideale omstandigheden binnen Nederland, in de regelmaat duurt het echter iets langer. Dit hangt namelijk af van de verschillende omstandigheden waaronder de zonnepanelen geplaatst worden. Zet u die mooi op het zuiden, zonder schaduwwerking, dan is 5 jaar mogelijk. Bij plaatsing op bijvoorbeeld het westen is de terugverdientijd echter weer wat langer. Om een juiste berekening van bijvoorbeeld de terugverdientijd te kunnen doen, moeten we uw specifieke situatie apart nader bekijken en uitwerken in een maatwerk-offerte. Bel (0174 – 725 700) of mail (info@solarbox.nl) ons gerust, wij staan u graag te woord.