Informatieavonden

Laten we eerlijk zijn, een zonnepanelen installatie is géén pakje boter of een pak melk. Het gaat vaak toch om een een echte investering waar u een lange tijd zorgeloos gebruik van wilt maken. Om nu een volwaardige beslissing te kunnen nemen, moet u zich wat verdiepen in deze materie. Nu kunt u op zonnepaneleninternet veel vinden, zeker als u weet waar u moet zoeken, maar in een persoonlijk gesprek gaat dit vaak toch vele malen sneller en makkelijker. Hiernaast kunt u op internet niet ervaren hoe een paneel er uit ziet en wie er achter het bedrijf en de site zit, waar u op aan het surfen bent.

Om deze redenen nodigen wij u dan ook graag uit om langs te komen op één van onze informatieavonden, zodat u kennis kunt maken met het product zonnepanelen en de  mensen achter onze organisatie. Zo heeft u ook de mogelijkheid om langs te komen, wanneer het overdag niet uitkomt. Spreekt u dit aan, vul dan nu het onderstaande formulier even in en dan zie we u graag op één van onze avonden.

Met vriendelijke groet,

Het SolarBox team

Wij houden in de voorjaars-zomer periode meerdere inloopavonden in de week. Wij bellen u om met u een avond te prikken die voor u het beste uit komt.
  • (+/- het aantal personen waarmee u denkt te komen)
  • Heeft u een speciaal verzoek, vul dit hier dan s.v.p. in, dan houden wij hier zo veel mogelijk rekening mee.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.