Maatwerk Offerte Aanvragen

Wegens de grote drukte, moet u rekening houden met een langere doorlooptijd om uw aanvraag te behandelen.

Vult u alstublieft dit formulier zo exact mogelijk in, dan krijgt u van ons een zo nauwkeurig mogelijke offerte retour.
  • bij dubbel tarief mag u hoog en laag tarief optellen
  • Hoeveel procent of hoeveel kWh zou u zelf willen opwekken?
  • lengte x breedte in centimeters, hellingshoek (bij benadering)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Het SolarBox pakket is een totaalpakket van met daarin alle onderdelen die nodig zijn voor het opwekken van uw eigen elektriciteit. Zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, bekabeling en een duidelijke handleiding. Bij bezorging zit dit allemaal in een pallet-grote doos, de SolarBox. Het SolarBox pakket kan door een goede doe-het-zelver geïnstalleerd worden, maar mocht u het toch liever aan de vakman overlaten, dan kan dat natuurlijk. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen doen wij het dan voor u.

Het Basis-pakket: bestaat uit materialen waarvan wij vinden dat ze van goede kwaliteit zijn en voor jarenlange zorgeloze stroomlevering zorgen. De Solarwatt glas-folie zonnepanelen: hebben een zeer hoog rendement tegen een een zeer goede prijs. Panelen en het montagemateriaal uit dit pakket hebben minimaal 10 jaar garantie. Wij kiezen in dit pakket voor SolarEdge omvormers met 12 jaar garantie om zo voor een hele lange tijd gegarandeerd extra rendement te bieden.

Het Bewust-pakket: Het Bewust systeem heeft de Duitse Solarwatt dubbel glas panelen aan boord, met de laagste verouderingsgraad en met 30 jaar productgarantie. 

Het Best-pakket: Bevat zonnepanelen van Sunpower. Zij produceren panelen met het hoogste rendement uit de markt (22% per m2). Daarnaast SolarEdge als omvormer, icm optimizers om zoveel mogelijk kWh uit het dakoppervlak te kunnen halen.

Kortom, SolarBox gaat voor kwaliteit!

Het onderling wisselen van producten in een pakket is geen probleem! Heeft u voorkeur? Laat het ons weten en wij passen de offerte aan naar uw wensen.