Zeer grote brand naast pand van SolarBox

Op de nacht van zondag op maandag heeft er eer zeer grote brand gewoed in Den Hoorn in het bedrijvenverzamelgebouw waar wij gevestigd zijn.
Rond half 4 gaf de brandweer aan dat tot op ongeveer 25 meter afstand ons deel bespaard kon blijven. Momenteel kunnen wij niet bij of in ons pand,
dus kunnen wij onze werkzaamheden helaas niet voortzetten tot er nieuws is of het pand veilig genoeg is om te betreden. Zodra we meer weten, laten we dat weten via dit kanaal. Wij zijn wel zover mogelijk persoonlijk bereikbaar per email. Telefonisch en via info@solarbox.nl momenteel nog even niet. Excuses voor het ongemak..

09.30: Wij mogen voorlopig nog niet naar binnen maar we kunnen zien dat er wel waterschade is. Hoeveel, weten we half in de middag. Na 14:30 zal de inventarisatie gedaan zijn of het pand veilig is om te betreden. Hopelijk kunnen we snel de draad weer oppakken.

16:45: Het pand is veilig en we kunnen de toegangswegen provisorisch repareren. Morgen kunnen we de schade verder bekijken en kunnen de montageteams gelukkig weer aan de slag. De geplande installaties voor komende week kunnen gewoon doorgaan. Vanaf morgenochtend zijn wij beperkt telefonisch mobiel bereikbaar.

29-8, 9:00 Tot nader orde hebben we geen stroom, dus kunnen we niet heel veel doen, behalve opruimen. Zodra we weer stroom hebben, melden we het.

16:00: We hebben noodstroom, dus elektrische auto’s laden, gaat nog niet, maar de rest loopt weer. Ook zijn we telefonisch weer bereikbaar.