fbpx
 

Zonnepanelen Den Haag

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in Den Haag

Specialist in zonnepanelen in
Den Haag

SolarBox heeft al 17 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in en rond Den Haag. Wij zijn volledig erkend en gecertificeerd als zonnepanelen installateur in deze regio. De door ons, met zorg, samengestelde en geplaatste systemen kenmerken zich door het behalen van een zeer hoog rendement. Dit komt, doordat de door ons geselecteerde zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit zijn. Hierdoor degraderen zij het minste en gaan het langste mee. Hierdoor leveren onze systemen jaar in jaar uit de allerhoogste besparingen, met de minste zorgen en ongemakken. Zo haalt u het meeste rendement uit uw vierkante meters dak.

Waarom Den Haag kiest voor SolarBox

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

Den Haag verduurzamen
met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u, uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Den Haag.

 

Meer informatie over hoe gemeente Den Haag hier aan bijdraagt?
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Good to know…

Via de gemeente Den Haag kunt u zich inschrijven voor meerdere subsidies. Het is wel een vereiste om minimaal 2 duurzame maatregelen te treffen.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Andere klantervaringen in en rond Den Haag