Zonnepanelen laten plaatsen

door SolarBox?

Het plaatsen van zonnepanelen; dat vraagt om echt vakmanschap. Want de aanschaf van zonnepanelen is belangrijk, maar de installatie net zo. Bij SolarBox zetten we een stap extra. Hoe we dit doen? We werken bij SolarBox alleen met gecertificeerde medewerkers; met ruim 18 jaar ervaring met het plaatsen van zonnepanelen. De betrouwbaarheid voor het installeren van zonnestroom-installaties toont zich ook in de certificering. Zo heeft SolarBox onder meer het “InstallQ” keurmerk (voorheen Zonnekeur) en zijn wij “SEI erkend zonnestroom installateur’’.

Waar let SolarBox op tijdens de installatie van zonnepanelen?

Bij het installeren van zonnepanelen moet bepaald worden waar de panelen precies komen te liggen en hoeveel zonnepanelen op het dak passen. Ook moet er goed gekeken worden naar de plek van de omvormer en het aansluiten van de elektriciteit op de meterkast. Tevens moet er gechecked worden of de meterkast aangepast moet worden om het extra vermogen kwijt te kunnen. Belangrijk: bezuinig niet op een goede en veilige installatie.

 

Heeft u een dak op het zuiden? Dan is de kans groot dat uw zonnepanelen het meest opleveren. Maar vaak kan het beter zijn om ook te kiezen voor de andere kant of zelfs meerdere kanten van het dak te gebruiken. Met de huidige energieprijzen is elk dakvlak interessant.

 

Voordat we gaan plaatsen letten we ook goed hoe de zonnepanelen gelegd worden. Soms hebben we te maken met obstakels zoals een schoorsteen. Dit kan schaduw veroorzaken en dat is ten nadele van het bruikbare oppervlakte van uw dak. Ook is het belangrijk dat de panelen niet te dicht bij de rand liggen, om problemen met vergunningsvrijstelling te voorkomen.

Aangenaam kennis te maken, uw zonnepanelen installateur

Bij SolarBox gaan we voor goede service en waar het kan nog een paar stappen verder. Onze installateurs hebben ervaring en aantoonbare kennis. Wij hebben een strikte selectieprocedure voor producten en partijen waar wij mee samenwerken. Daarom werken wij dan ook met onze vaste zonnepanelen leveranciers: SolarWatt en SunPower. Voor onze omvormers kiezen wij altijd voor SolarEdge en voor de bevestiging Van der Valk Solar Systems en Solarstell. Al deze partijen staan voor bewezen topkwaliteit!

 

Voor alle producten hebben we een uitgebreide training gevolgd, zodat we in staat zijn om een transparante uiteenzetting te geven van de verschillende opties voor u. Ook worden wij jaarlijks beoordeeld op de wijze waarop wij (eerlijk en integer) zakendoen. Onze klanten beoordelen ons ook; ontdek op deze pagina hoe zij over SolarBox denken.

SolarBox Installatietechniek zonnepanelen vs. doe-het-zelf

Installatietechniek van de zonnepanelen vraagt om écht vakmanschap. Kies bij voorkeur niet voor een doe-het-zelf pakket! Ten eerste vereist het installeren van zonnepanelen een grondige kennis van zonnetechnologie, ontwerp en engineering. Een goed ontworpen zonnepaneel-systeem zal vaak meer besparingen opleveren aan de achterkant dan de meeste doe-het-zelf-installaties aan de voorkant. Daarbij komen uw garanties nooit in het geding, als een erkend installateur het systeem geplaatst heeft. Samengevat, een goedkope doe-het-zelf installatie blijkt achteraf vaak duurkoop.

 

Het tweede is dat de installatie van zonnepanelen niet van de ene op de andere dag zal gebeuren. Zelfs nadat u de beste zonnepanelen heeft aangekocht, zijn er een paar essentiële stappen in het installatieproces die nodig zijn om een ​​betrouwbaar, effectief en efficiënt systeem voor hernieuwbare energie te garanderen. Hoe SolarBox dit aanpakt en welke stappen dit zijn? Wij nemen het graag vooraf met u door en laten u graag zien hoe de installatie van uw zonnepanelen eruit kan komen te zien.

Wat vinden anderen van SolarBox®?