Op een duurzame en groene manier stroom opwekken en daarmee een hoop geld besparen? Wij laten zien hoe.

Dat wil ik graag zien!

Zonnepanelen leveranciers

Daar hebben wij uitgebreid onderzoek naar gedaan

In Nederland zijn er ongeveer 1600 zonnepanelen leveranciers. Dit is de laatste jaren enorm gegroeid. En weet u: bijna wekelijks komt er weer een nieuwe zonnepanelen leverancier bij. Wie zijn nou betrouwbare en sterke leveranciers? En waarom? Daar hebben we met SolarBox uitgebreid onderzoek naar gedaan. Want een groot aanbod betekent niet altijd een goed aanbod. Maak kennis met betrouwbare leveranciers waar we met SolarBox graag mee samenwerken.

SolarWatt

SolarWatt valt onder één van de beste en oudste merken voor zonnepanelen. Dit zie je ook weer terug in hun nieuwe generatie SolarWatt zonnepanelen, deze behalen per Watt geïnstalleerd vermogen altijd meer stroom uit het zonlicht. Daarnaast verouderen SolarWatt panelen nagenoeg niet, wat u terugziet in de rendement garantie. Deze is 30 jaar, wat ver boven de industrienorm ligt. Zijn er nog meer redenen om voor SolarWatt te kiezen? Ja. Want deze zonnepanelen zijn uitstekend bestand tegen alle weersinvloeden. Het resultaat is vanaf dag 1 hoger, de levensduur ligt dus boven de 30 jaar én u krijgt maar liefst 30 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen. Meer weten over SolarWatt?

SunPower

SunPower zonnepanelen is een bedrijf uit Amerika. Opgericht in 1985 en sindsdien al vele jaren een pionier op de markt van zonne-energie. En zij hebben door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd bij zowel particulieren als bedrijven. SunPower brengt voornamelijk zonnepanelen op de markt waarin ze hun eigen Maxeon cellen gebruiken. Het voordeel daarvan? Een hoog rendement van meer dan 21% en een uitzonderlijk lange technische levensduur van wel 40 jaar, gegarandeerd! Het zijn niet de goedkoopste zonnepanelen, maar ze maken wel de goedkoopste stroom (terugverdientijd video). En in de zonnepanelen markt is goedkoop altijd duurkoop. Wilt u maximaal besparen? Kies dan altijd voor bewezen kwaliteit. Meer weten over SunPower?

solaredge-logo

SolarEdge

In de laatste 20 jaar heeft de markt van omvormers zich sterk verbeterd. Naast de traditionele string omvormers, zijn er nu ook betere en veiligere systemen op de markt. Een populair alternatief voor de string omvormer is van de goede leverancier en huidig marktleider SolarEdge. Zij leveren sinds hun start 2006 in meer dan 100 landen en hebben sinds die tijd ruim 1,5 miljoen omvormers geplaatst. De voordelen: meer opbrengst uit elk zonnepaneel, gedetailleerde inzage over de werking van uw panelen waardoor u blijvend bespaart op mogelijke service- en onderhoudskosten. Daarnaast is het SolarEdge platform  toekomstbestendig en veiliger dan alle andere systemen. Meer weten over SolarEdge?

Valk Solar Systems

Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 één van de snelst groeiende bedrijven in de solar branche. Zij richten zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine en platte daken en open velden. De montagesystemen van Van der Valk worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen Westlandse fabriek. Hun kracht? Brede inzetbaarheid, snelle montage en hoge kwaliteit. Van der Valk Systems toetst al haar activiteiten aan de drie kernwaarden: innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Zo krijgt u als klant nét iets meer dan u verwacht. Meer weten over van der Valk Solar systems?

Solarstell-logo

Solarstell

Solarstell is een Nederlandse producent van montagesystemen voor zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2007 in Amersfoort en is – net zoals Van der Valk Solar Systems – een Nederlandse leverancier. Solarstell levert naast duurzame producten ook een bijdrage aan de samenleving, door mensen te betrekken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Solarstell is een zeer gewaardeerde partner, vanwege hun betrouwbaarheid en montagesystemen van topkwaliteit. Meer weten over Solarstell?

Wat vinden anderen van SolarBox®?